238
Vereniging Eigen Huis
8.8/10
356 beoordelingen
246
Bouwtechnische keuring
Selecteer
247
Opleveringskeuring
Selecteer
253
Schilderservice
9/10
15-09-2020

Alle Lof!

De bouwkundige van Vereniging Eigen Huis was zijn geld in goud waard! Zeer deskundig, duidelijk, gaf goede tips en zag werkelijk elk klein detail. Heeft ons ook enorm geholpen in de communicatie met onze installateur die ten tijde van de oplevering nog aan het werk was, waardoor we behoed werden voor een op de verkeerde plaats gemonteerde warmtepomp. Ik ga nooit meer nieuw bouwen maar mocht dit wel zo zijn zou ik zo'n keuring direct weer doen!

E. From
3/10
15-09-2020

Geen kwaliteit geleverd in eerste instantie. Duurde daarna 3 maanden voordat het probleem werd opgelost. Geen aanrader voor ons

nvt

Iwan Banens
10/10
15-09-2020

zeer tevreden klant

wij zijn zeer tevreden over vereniging eigen huis, erg goed geholpen en deze man heeft overal de tijd voor genomen

Nathalie Wedts de Swart
10/10
15-09-2020

Zeer tevreden de bouwtechnische keuring.

Zeer tevreden met de zeer kundige keuring. Het rapport was binnen de gestelde termijn gereed. Degene die het huis keurde was een zeer prettige persoonlijkheid die ons heel goed uitlegde hoe of wat.

Voets
10/10
15-09-2020

Uitstekende keuring

De bouwtechnische keuring werd netjes en mijn inziens correct uitgevoerd. Handige tips kreeg ik mee.

Thea van der Horst
9/10
15-09-2020

Gecontroleerde kwaliteit voor meer dan concurrerende prijs

Makkelijk om een gedetailleerde offerte op te vragen. Goede contact met het schilderbedrijf. Uitstekende communicatie over de voortgang. Klantvriendelijk personeel; ze namen zelfs nog even het kelderraampje en de voordeur mee voor dezelfde prijs, ondanks dat we die vergeten waren in de offerte mee te nemen! En dan ook nog controle op kwaliteit achteraf. Helemaal top! En dat voor een zeer scherpe prijs!

Maarten
9/10
15-09-2020

Vakmanschap tegen een goede prijs

De technische keuring bestond uit het controleren van het schilderwerk en mijn ervaring.Degeen die controleerde was tevreden.

John Nieboer
9/10
15-09-2020

Opleveringskeuring Gouwse Tuinen Fase 1 Gouda-Westergouwe

De opleveringskeuring door de bouwkundig werd als zeer prettig ervaren. De bouwkundige was zeer bekwaam, nam het initiatief en behartigde mijn belangen zeer goed. Hij gaf goed en duidelijk aan welke zaken wel of niet haalbaar waren. Kortom, een zeer goede bijdrage voor de opleveringskeuring.

M. van der Hoog
9/10
15-09-2020

Kritische keuring

Met weinig verwachtingen ene keuring geregeld via VEH. Als bouwkundige is dhr. Kleijer langs geweest. Hij was zeer kritisch tijdens de keuring, elk klein krasje werd gecontroleerd. Hij maakte zelfs opmerkingen dat de aannemer bepaalde dingen wel professioneler had kunnen aanpakken en verzocht of dit alsnog opgelost kon worden. Al bij al zeer tevreden en geen spijt dat we de keuring via VEH hebben laten doen.

Gunnur Kabakci
10/10
14-09-2020

Onmisbaar advies

Wij verwachtten eigenlijk alleen een bouwkundige die eventuele gebreken zou aanwijzen, maar we kregen daarnaast ook een berg advies over het onderhoud van allerlei onderdelen van het huis, bijvoorbeeld over hoe de vensterbanken makkelijk schoon te houden zijn, en over hoe we onze gekozen afwerkingen het beste aan konden pakken. We hebben veel meer gekregen dan we hadden gedacht. Het geld meer dan waard.

Fam. Berben
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.