238
Vereniging Eigen Huis
8.7/10
452 beoordelingen
246
Bouwtechnische keuring
Selecteer
247
Opleveringskeuring
Selecteer
253
Schilderservice
9/10
25-11-2020

Duidelijke taal, inspecteur staat echt aan kant van de koper.

Wij hebben een gemiddeld aantal punten die nog opgelost moeten worden. Wij hadden ook 2 punten die volgens bouwer binnen de norm vielen en volgens ons en de inspecteur niet. Inspecteur stond daarin echt aan onze kant en probeerde ook wel bouwer op andere gedachten te brengen. Helaas is dat niet gelukt. Uitleg van inspecteur is goed en je krijgt veel meer informatie over je huis dan je van de bouwer zou krijgen. Mocht ik ooit nog een keer een oplevering hebben, neem ik weer een inspecteur mee.

Marleen
9/10
24-11-2020

Zeer deskundige begeleiding van de oplevering van je huis

De ervaring was dat het op een gemoedelijke maar zeer ter zake kundige manier ging. Het was een redelijk korte sessie maar dat kwam omdat er weinig viel aan te merken.

Pim Kuyper
10/10
24-11-2020

Beste keuring

Hebben onlangs een keuring laten uitvoeren. We werden zeer deskundig en vriendelijk geholpen bij het maken van de afspraak. De keuring zelf werd uiterst deskundig en correct uitgevoerd. Het rapport was zeer duidelijk en heeft ons geholpen om tot aankoop over te kunnen gaan.

RSvW
10/10
24-11-2020

(G)een droomhuis!

Van verschillende kanten hoorde ik dat de keuring zwaar is. Er wordt te veel gelet op alles en het is een strenge keuring. Ik wil liever weten waar ik aan toe ben dan voor verassingen komen te staan. Dan kan ik weloverwogen een eigen keuze maken.

Betty Hagendoorn
9/10
24-11-2020

Prima keuring!

De keuring wordt door een professioneel en kundig persoon uitgevoerd met oog en luisterend oor voor de kopers en respect voor de verkopers.

C.M. Vis
8/10
24-11-2020

De heer W.M. Drieman.

Snel geholpen, kon zelf een datum plannen. 10 dagen later werd mijn huis onderzocht Twee dagen later had ik het rapport in mijn mail. Erg tevreden. Wim Drieman.

Wim Drieman.
8/10
24-11-2020

Deskundig, zakelijk en vriendelijk.

Een opleveringskeuring is zeer aan te raden via de VEH, zakelijk en deskundig.

Yvette
8/10
24-11-2020

de heer

Goed en super bouwkundige weet waar hij over praat en duidelijk uitleg hoe alles ook werkt.

Ben Wever
10/10
23-11-2020

Een waardevolle toevoeging bij de aankoop van een huis.

De bouwkundige heeft de woning grondig geinspecteerd. Daarbij werd niet alleen gekeken naar onderhoud maar kwamen zeker ook veiligheidsaspecten aan bod. Daar hebben we waardevolle informatie uitgehaald (al waren er wat verrassingen). Daarnaast ook hele handige tips ! Ik kan het iedereen aanbevelen, het rapport is goede leidraad van de punten waar aan gewerkt moeten gaan worden, op welke termijn en in welke volgorde.

Hanneke
7/10
23-11-2020

duingeest

liever later

Parti
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.