238
Vereniging Eigen Huis
8.8/10
296 beoordelingen
246
Bouwtechnische keuring
Selecteer
247
Opleveringskeuring
Selecteer
253
Schilderservice
10/10
04-08-2020

Stefanie

Een oud huis gekeurd op een goede professionele wijze. Vriendelijke man die echt verstand van zaken heeft.

Stefanie
10/10
03-08-2020

Vakmanschap en meesterschap

Louter uitstekende ervaringen vanaf de online aanvraag t/m de aanlevering van het rapport. De deskundigheid van de bouwtechnicus uitmuntend. Uitstekende belangenbehartiging voor mij i.r.t. de bouwer en alle opleverpunten. Niets bleef onbesproken en over alles werden klip en klare afspraken gemaakt.

Robin
8/10
01-08-2020

Op kort termijn afspraak kunnen maken

Fijn dat op korte termijn een afspraak kon worden gemaakt voor de bouwtechnische keuring. De keurder legde geduldig en aantal zaken uit en gaf tips. Mijn tip: leg in je koopovereenkomst vast wat er gebeurt bij welk bedrag als er fikse kostenpost uit keuring komt. Nu zijn alle kosten alsnog voor mij. In ieder geval heb ik wel inzicht gekregen wat er moet gebeuren en hoe je een aantal zaken kan testen.

Marbel
10/10
01-08-2020

Goede tips bij keuring

Bij de bouwtechnische keuring kregen we nog goede extra tips voor de geplande verbouwing. Het rapport was er erg snel na de keuring en heel volledig.

Monique
9/10
31-07-2020

Fijne keuring

Een fijne keuring waarbij stap voor stap gekeken wordt met uitgebreide uitleg! De aannemers weten vaak niets over installaties, de keurder had goede tips & tricks!

Dylan
9/10
30-07-2020

Perfect uitgevoerde bouwkundige keuring met aandacht voor detail

De bouwkundige was keurig op tijd, een ervaren en vriendelijk persoon. Vragen werden altijd beantwoord en er werd ook op details gewezen. Rapport was duidelijk en overzichtelijk, gewoon Prima.

Jan Bruggers
10/10
30-07-2020

Aanbeveling tijdens oplevering

Voordat de oplevering plaats vond heb ik eerst wat informatie doorgenomen op de site. Uiteindelijk heb ik besloten om een opleveringskeuring te laten doen bij mijn woning. Tijdens de oplevering zag de bouwkundige al een aantal punten van aanpassing, wat ik zelf nooit zou zien of begrijpen. Hij lag na het discussieren met de aannemer alles duidelijk uit. Als dit al gebeurd bij binnenkomst krijg je direct een rustgevend gevoel en weet je dat het in goede handen ligt. Hierdoor kan je je extra goed concentreren op de meerwerklijst, ect. Op het einde gaat de bouwkundige nogmaals langs alle punten tijdens het doornemen van het process verbaal zodat niets vergeten is. Ik zou iedereen adviseren om een opleveringskeuring te regelen via Vereninging Eigen Huis, je hebt er heel veel voordelen van.

Peter
9/10
29-07-2020

Waardevolle opleveringskeuring.

De bouwkundige was keurig op tijd. De woning werd met een deskundig oog, ruimte voor ruimte bekeken en niets werd aan het toeval overgelaten. Hij rustig, was vriendelijk gaf ook tijd aan de bewoner om zijn zegje te doen. Daarnaast gaf hij ook nog prima adviezen waar een bewoner wat mee kan. Ook was hij eerlijk en gaf de aannemer een compliment voor de goede afwerking. Al met al een prima oplevering

Fred
9/10
28-07-2020

Professionele bouwkundige ondersteuning tijdens oplevering

De consultant heeft voor ons een aantal zaken waargenomen die we zelf nooit zouden hebben gezien en andere items die we moeilijker zouden vinden om aan te snijden. Heel fijn om een kalme en onafhankelijke persoon erbij te hebben die niet de spanning heeft van de overdracht zelf. Het rapport is een goede basis om te discussieren met de projectontwikkelaar / aannemer.

Margot
10/10
28-07-2020

Goed geregeld en volledig ontzorgd!

Voor mij is dit het eerste huis wat ik koop en dankzij de expertise van vereniging eigen huis ben ik volledig ontzorgt tijdens de opleverkeuring. Zowel de bouwkundige als de bouwer waren beide erg correct en gingen duidelijk voor kwaliteit. Erg prettige ervaring!

Corné
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.