255
Private Lease
9.1/10
1037 beoordelingen
255
Zakelijke Lease
255
Private Lease
8/10
25-02-2021

Goede, klantvriendelijke en snelle service

Beschrijving

Snel geholpen. Vanwege ijzel dezelfde ochtend de afspraak moeten verzetten en dit was geen probleem. Ook het lenen van een niet van tevoren gereserveerde fiets was geen enkel probleem

Joyce jacobs
9/10
25-02-2021

Het genot van een auto zonder de lasten!

Beschrijving

Wij zijn zo blij dat we de keuze gemaakt hebben om te gaan leasen via de anwb! Onze vorige auto stond om de haverklap bij de garage en het gemak die wij nu ervaren met zowel de auto en het onderhoudt ervan is ons heel veel waard!

Daniëlle
8/10
24-02-2021

makkelijk alles zelf te regelen

Beschrijving

het zou mooier geweest zijn dat er contact was opgenomen vanwege het minder aantal gereden kilometers vanwege corona

Theo van den Elsen
9/10
22-02-2021

Zeer goede service

Beschrijving

Ik ben een alleen staande vrouw die geen verstand heeft van auto's dus ik hoef alleen maar te tanken en ben erg tevreden met Leaseplan.

Jc .G uit Enschede
10/10
22-02-2021

Zorgeloos vervoer en weten waar je aan toe bent

Beschrijving

Zeer tevreden

Robert tuintjer
10/10
22-02-2021

Helemaal top geregeld allemaal.

Beschrijving

Ik ben tot nu toe zeer tevreden.

David Rahajaan
8/10
18-02-2021

Tevreden klant.

Beschrijving

Zeer tevreden over de opel Karl. Goede service door lease plan.

Yvonne
7/10
17-02-2021

Leaseplan kan nog nadenken over meer veiligheid.

Beschrijving

Met het oog op verkeersveiligheid een betere service in bandenbeleid. Had liever 4 seizoenenbanden gehad. Nederland heeft nog altijd 4 seizoenen

Rainer Jansen
8/10
17-02-2021

Duidelijk en betrouwbaar

Beschrijving

Goed

N.kahkeshani
10/10
06-02-2021

Alles top!

Beschrijving

Goede ervaring, alles wordt altijd netjes geregeld

Aaske

Beste Pronk-Mos, Bedankt voor je fijne review! Groetjes LeasePlan Nederland. ^MJL

16-02-2021
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.