255
Zakelijke Lease
8.6/10
288 beoordelingen
255
Zakelijke Lease
255
Private Lease
6/10
14-09-2020

Jaar in jaar uit 50.000 km per jaar ervaring

Beschrijving

Weet best veel van deze materie

Erik
7/10
14-09-2020

Goede totaalervaring, maar minder klantgerichter geworden

Beschrijving

Ik zit nu acht jaar bij Leaseplan en dat bevalt nog altijd wat betreft contact met de klantenservice, de online portal en de app. Prima! Ik merk wel dat Leaseplan erg op de centen zit. Voorgeschreven onderhoud mag niet altijd uitgevoerd worden, dat vind ik jammer want als berijder geeft me dat extra werk wat het ontzorgen niet ten goede komt. Nog altijd ruim voldoende dus, maar er kunnen wel wat slagen gemaakt worden voor ik Leaseplan (wel weer) ga aanraden.

T. Polman
7/10
11-09-2020

Leaseplan mijdt merkdealer!

Beschrijving

Leaseplan is denk ik een prima leasemij. Jammer dat zij voor het onderhoud de merkdealer mijden. Bij het maken van een afspraak voor de eerste onderhoudsbeurt bleek ik nl. niet terecht te kunnen bij de leverende dealer. Dit vond ik erg jammer, mede omdat mijn keuze voor het merk ook deels daarop was gebaseerd. Daarnaast heb ik niet de beste ervaringen met de kwikfitters van deze wereld. Een filtertje vervangen en een wiel wisselen gaat nog prima maar zodra er modificaties moeten worden uitgevoerd of echt storingen in de auto zitten, kun je alsnog naar de merkdealer.

Leaserijder uit Tilburg.
9/10
11-09-2020

Een leaseauto ontzorgt.

Beschrijving

Ik hoef maar te bellen als er iets is en ik word uitstekend en bijzonder vriendelijk geholpen. Dat maakt dat ik een storing minder als een storing ervaar.

Sjaak
8/10
10-09-2020

Prima geregeld

Beschrijving

Alles is goed geregeld. Het onderhoud, hoe je die in gang zet op de app, maar ook de info op de app en een boete voor te hard rijden via de mail ;-)

Johan Haze
8/10
09-09-2020

Met leaseplan wordt zakelijk rijden heel makkelijk.

Beschrijving

Bij het zakelijk gebruik van een auto van Leasplan wil je dat alles goed is geregeld. Ondanks dat Leasplan een groot bedrijf is wordt je toch snel en persoonlijk geholpen. Bij een aanrijding, pechgeval of voor onderhoud wordt er snel geschakeld. Men weet ook waar men het over heeft. Dit is precies waar je Leaseplan voor nodig hebt.

Hans van Kralingen
8/10
09-09-2020

Goede service

Beschrijving

Goede service

Maikel
9/10
09-09-2020

Ja

Beschrijving

Zeergoed

A Duran
10/10
09-09-2020

al vele jaren een zeer betrouwbare partner

Beschrijving

door de jaren heen al de nodige leaseauto's 'versleten' en nog nooit heeft Leaseplan (en de aan Leaseplan gelieerde bedrijven waaronder autobanden, onderhoud en schadeherstel) mij in de steek gelaten. Of het nu de correcte en snelle hulp (en begeleiding vanuit Almere) aan de snelweg in Frankrijk was met jonge kinderen en een kapotte auto of de medewerkers van de wegenwacht die thuis aan de deur een lekke band kwam repareren, altijd werd al het werk keurig geregeld en correct begeleiding vanuit Almere als het om serieuze problemen ging, door de jaren heen is Leaseplan voor mij een zeer betrouwbare dienstverlener geweest, een tien, top dus!

Frans, Canon Nederland NV
9/10
08-09-2020

Keuzes aangeven en levering wordt keurig geleverd. Meerder mailing met adviezen en nieuwigheden.

Beschrijving

Juiste informatie en aan zaken herinnerd worden is zeer prettig

Harry Smulders
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.