227
LeasePlan
8.9/10
780 beoordelingen
227
Corporate
227
Private Lease
8/10
29-05-2020

Ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen met leaseplan.

Beschrijving

Heb ik net gedaan

L.S. Bouman
10/10
28-05-2020

Zorgeloos auto rijden

Beschrijving

Fijn dat alles zo makkelijk te regelen is.

Karin
10/10
28-05-2020

Veel aandacht en begrip , vriendelijk geholpen

Beschrijving

Bij leaseplan gaat het heel gemakkelijk om service in te plannen aan je leaseauto staan gelijk voor je klaar en je word vrijwel meteen gebeld om e.e.a. af te stemmen omtrent hoe en wat.

Andre van Toorn
10/10
28-05-2020

lekker makkelijk

Beschrijving

ik rij te weinig om een nieuwe auto te kopen Dit is een mooie oplossing Nergens geen omkijken naar Ik ben er blij mee

perry
8/10
28-05-2020

Vereenvoudigd gemak

Beschrijving

LeasePlan is via de website zeer uitgebreid met informatie, en via Mijn LeasePlan kun je direct al je zaken regelen.

Peter Klootwijk
10/10
28-05-2020

Ideaal

Beschrijving

Nieuwe auto kunnen rijden voor een vast bedrag

Maggy Smid
10/10
27-05-2020

Erg tevreden.

Beschrijving

Vriendelijk personeel . Goede service. Zeer tevreden . Om aan te raden .

Jolanda van Marion
9/10
27-05-2020

prima geregeld

Beschrijving

gewoon goed

willem
10/10
27-05-2020

Auto rijden zonder zorgen

Beschrijving

Alles zeer duidelijk. Fijne auto, geen omkijken naar wat dan ook. Onbezorgd rijden.

Janneke
9/10
27-05-2020

Uitstekende service!

Beschrijving

Leaseplan biedt uitstekende services rondom mijn leaseauto. De online tools zijn super efficient, de partners waarmee ze werken bieden hoge kwaliteit service en hun customer care afdeling is waanzinnig behulpzaam en vriendelijk.

Sophie
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.