216
OOM Verzekeringen
8.8/10
1998 beoordelingen
Brandpolis
Buitenlandpolis
Selecteer
9/10
29-05-2020

Een echt wereldse verzekering-companie

Na advies van een (concurrerend ) verzekeringbedrijf om contact op te nemen met OOM ( zelfs concurrenten adviseren OOM !! ) gebeld: supersnel en deskundig hulp, nagenoeg geen bureaucratisch rompslomp, meedenkend en ook nog eens schappelijke prijzen. Aanrader voor iedereen die niet in Nederland verblijft maar toch tijdelijk hulp nodig heeft.

T. de Vries
10/10
29-05-2020

Professional en efficient

Makkelijk declaraties uploaden snel antwoord

george
10/10
28-05-2020

Een verzekeraar die weet wat past bij de omstandigheden

de behandeling was snel en goed.

Shaka
10/10
28-05-2020

snel, flexibel en nakomen van gemaakte afspraken

super

Richard
10/10
28-05-2020

Soepel, duidelijke uitleg, makkelijk af te sluiten

Nul aanmerkingen

MH
9/10
27-05-2020

Snelle afhandeling en betaalbaar

Ik heb deze verzekering gevonden nadat de ABN aangaf geen opslag meer te verzekeren. Dus ik moest snel een nieuwe verzekering hebben. En dat ging supersnel. Misschien nog makkelijker s ik een tussenpersoon had aan gevinkt

Raymond
9/10
27-05-2020

Hele fijne verzekering, ik ervaar rust en vertrouwen.

Een aantal keer iets moeten indienen en het is erg overzichtelijk. Daarnaast wordt er snel gereageerd.

Mireille
9/10
27-05-2020

Zo als het hoort

Goede ervaring

F.van Rooij
9/10
27-05-2020

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

De afwikkeling van de verzekering is zeer goed. Ik heb van te voren contact gehad met de helpdesk. zei hebben mij later terug gebeld. En hierna ging alles snel en zonder problemen.

Pascal Thomassen
7/10
26-05-2020

"Makkelijk praten"

Stel je voor de Corona is net uitgebroken en rond 19 maart wordt het geconstateerd in Spanje. De totale Lock-down is in Spanje ingegaan en duurt twee maanden. Je bent alleenstaand ( 72) en er is geen hulp in de omgeving. Je hebt alle kenmerken maar advies van de arts op basis dat er geen testmateriaal is 14 dagen in isolatie en probeer snel naar Nederland te gaan. Ik ben long en hartpatient, niet ernstig. Ik kon op het nippertje met een Duits vliegtuig wegkomen met mijn monddoekje de hele vlucht. Commentaar verzekeraar: "u had in Spanje behandeld kunnen worden" ,geen levensgevaar." Makkelijk praten" want ik heb dagelijks in angst geleefd met mijn temperatuurmeter. die gelukkig niet richting 39 ging met een opname. . De SOS verzekering staat zeker voor Stimuleren Op Sancties.

H.van Kasbergen
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.