216
OOM Verzekeringen
8.7/10
918 beoordelingen
Brandpolis
Buitenlandpolis
Selecteer
9/10
13-02-2020

Zeer aanbevolen als verzekering voor gasten uit het buitenland die geen verzekering hebben. Eenvoudig afsluiten niet duur en voor een paar cent ook een WA verzekering.

Dit was de 3de keer, nog steeds nasr alle tevredenheid.

Steendam K.
8/10
13-02-2020

Zelfs in het weekend of in de avonduren een polis in je mailbox in no time. Zeer prettig.

Invullen koste weinig tijd.

Nico de Graaff
10/10
13-02-2020

Makkelijk en snel geregeld

Als iemand die regelmatig tijdelijk in het buitenland is wil ik goed verzekerd zijn. In het buitenland werk ik in de gezondheidszorg en heb al vaak gezien wat het belang is van een goeie verzekering. Ondanks dat ikzelf gelukkig nog nooit gebruik heb hoeven maken van de verzekering weet ik ondertussen dat Oom een verzekeraar is die je bijstaat en zaken voor je aanpakt als er problemen zijn.

Sander
8/10
13-02-2020

verzekeren, ook als u niet in nederland woont

t was een hele zoektocht. maar gelukkig is is t toch gelukt

van der Pluijm
10/10
12-02-2020

Psrfect geregeld allemaal

Super snel Super simpel Gelukkig nooit een berowp heoven doen, maar ik heb er gewoon een goed gevoel bij.

Ton Boxman Nunspeet
8/10
12-02-2020

Correct en snel.

De declaraties die ik indien, worden netjes afgewikkeld.

M. Scheepers
10/10
12-02-2020

Zeer snel geregeld bij jullie

Top ervaring

Patje
8/10
12-02-2020

ZEKER EN SNEL

GEMAKKELIJK

JOHN
4/10
11-02-2020

uit nood geboren

ik vind het ook nog veel te vroeg om een review te doen: ik heb alleen maar een polis aangevraagd; pas op basis van een verrichting en de snelheid van afhandeling kan ik een goed oordeel vellen

peter vos
8/10
11-02-2020

direct en overzichtelijk

alles ging gemakelijk met het invullen

ij.adema
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.