216
OOM Verzekeringen
8.7/10
1900 beoordelingen
Brandpolis
Buitenlandpolis
Selecteer
9/10
27-03-2020

Snel, makkelijk en overzichtelijk!

Zeer eenvoudig online aan te vragen, duidelijke informatie omtrent de pakketten.

N. Visser
7/10
26-03-2020

Op het moment lijkt alles in orde but the proof will be in the pudding

Niet slecht

Joep
9/10
26-03-2020

Geweldig

Ik ben heel blij dat ik een partij heb gevonden die mij kon helpen om mijn ouders te verzekeren die op bezoek zijn gekomen in NL

Atilla S
9/10
26-03-2020

Klantvriendelijk, duidelijk en zeer makkelijk om een verzekering bij OOM af te sluiten

Vergeleken met andere sites was het bij OOM no nooit zo makkelijk geweest om een passende verzekering af te sluiten tegen een scherp tarief

M. Hassou
9/10
24-03-2020

goed behandeld

zeer te vreden met de oom verzekeringen , duidelijk en snel om aan te vragen.

jan willem
10/10
24-03-2020

Fantastische, snelle service.

Heel makkelijk om de juiste verzekering af te sluiten in zeer korte tijd.

A.de Jong
10/10
24-03-2020

Alles was perfect geen gezeur.

Geen gezeur en voor je het weet is alles afgehandelt.

Hendrik Brinkman
10/10
24-03-2020

Uitstekende service!

Zat in een aparte situatie door het overkomen uit het buitenland vanwerge het coronavirus. Inschrijven in Nederland was niet mogelijk, maar bij Oom werd ik gelukkig heel snel en accuraat geholpen!

Stanley
9/10
24-03-2020

snelle aanvraag

Ik heb alleen ervaring met aanvragen, maar nog nooit een probleem gehad. Vandaar dat ik het lastig vindt dit in te vullen. Ik heb inmiddels meer dan 20 x een verzekering voor de periode van 3 maanden aangevraagd. dat verliep altijd heel vlot. Ik had altijd de polis in zeer korte tijd in huis of op de mail. Ik vind de prijs van de premie ook schappelijk. Maar hoe het is als ik geld terug vraag als mijn partner iets overkomt, daarmee hebben we gelukkig nog geen ervaring.

Hilleken
9/10
24-03-2020

Makkelijk en snel

Online formulier ingevuld .binnen 10 minuten alles klaar .

Robert Palmen
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.