44
KNMV
7.4/10
330 beoordelingen
Product
Selecteer
6/10
24-11-2020

zie mijn reactie

Ervaring

1. Het door u nagestreefde wijzigingsbericht binnen 4 werkdagen (na opzegging op 7-11-2020) bij mij te krijgen (in de digitale polismap) is bij verre na niet gehaald, dat waren er tenminste 8 (pas op 19-11-2020). M.i. is het zinvol een realistischer aantal werkdagen aan te houden en 2. Zaak is m.i. ook voor alle duidelijkheid in de beëindigingsbrief te vermelden dat de incasso wordt beëindigd.

Frits
8/10
24-11-2020

Opnieuw afsluiten motor verzekering

Ervaring

Door slechte dekking mobiel netwerk genoodzaakt telefonisch polis af te sluiten. Door slechte en wegvallen verbinding helaas wat langer geduurd dan wenselijk maar tevreden met service en vriendelijke medewerker

Michiel Pronk
8/10
23-11-2020

Goed en goedkoop

Ervaring

Goed

Edwin
9/10
23-11-2020

Makkelijk

Ervaring

Zeer goede website, die goed is te overzien. Al jaren tevreden klant

Simon de Waard
9/10
18-11-2020

Snel en makkelijk

Ervaring

Geen omkijken

Martin
9/10
16-11-2020

Jarenlang naar volle tevredenheid verzekerd geweest.

Ervaring

Goede verzekering in combinatie met vriendelijke en snelle ondersteuning.

Tibor Tarnóczy
1/10
16-11-2020

Knmv verzekeringen is per telefoon amper bereikbaar en een wijziging online doorgeven duurt een eeuwigheid. Een zeer lakse en trage organisatie die alleen snel is met de premie afschrijving.

Ervaring

Online wijzigingen worden zeer traag afgehandeld. Ik ben lid van de knmv geworden, je zou dan 5% korting krijgen op je verzekeringen. Is na 2 maanden nog steeds niet geregeld zelfs niet na meerdere keren online navragen.

Bart Crienen
9/10
11-11-2020

Top verzekering! Geen toeters en bellen en geen irritante reclames. Altijd duidelijk en alles makkelijk vindbaar op de website-profiel

Ervaring

.

Salim
10/10
10-11-2020

Snelle en duidelijke afspraken. Goeie service

Ervaring

Uitstekend

Daniel
1/10
10-11-2020

DUUR!!!

Ervaring

ZEER DURE VERZEKERINGEN EN ZIJ ZIJN SLECHTS TUSSENPERSOON! IK ZOU DIT NOOIT AANRADEN!!

Marsellaer
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.