44
KNMV
7.4/10
307 beoordelingen
Product
Selecteer
9/10
15-09-2020

Goed, betrouwbaar, betaalbaar

Ervaring

Meerdere jaren verzekerd geweest bij KNMV. Ik heb opgezegd omdat ik mijn motor moest verkopen. Als ik ooit weer een motor koop dan zal ik die graag weer verzekeren bij KNMV. Dat zegt genoeg lijkt mij.

Marco H.
3/10
13-09-2020

Weinig kennis van zaken voor motorrijdersvereniging

Ervaring

De knmv verzekeringen heeft weinig kennis van zaken omtrent motorgerelateerde zaken zoals de verschillende rijbewijzen. Klantenservice is moeilijk bereikbaar en wanneer je ze aan de lijn hebt zijn ze onduidelijk en begrijpen weinig van wat je zegt.

van den Berg
9/10
12-09-2020

Prima organisatie voor de motorrijder!

Ervaring

Uitstekend

Robert
9/10
11-09-2020

Prima verzekering tegen een gunstige prijs

Ervaring

Geen

Henny M
6/10
21-07-2020

Jammer dat te duur is

Ervaring

mooi geweest

AD
1/10
14-07-2020

Onterechte melding bij het Focum

Ervaring

Bij het afsluiten van een autoverzekering naast mijn motorverzekering(6jr) wilden jullie dat niet doen met als reden dat ik geregistreerd zou staan bij het focum. Volgens het focum sta ik helemaal niet bij hun geregistreerd. Jullie willen verder niets wijzigen. Dus mijn auto ergens anders verzekerd en nu mijn motor ook.

Klaas
10/10
14-07-2020

Super snel

Ervaring

Fantastisch

Hans Zonnenberg
9/10
12-07-2020

duidelijk, en je kunt online snel reageren.

Ervaring

duidelijk en snel

Hans
10/10
09-07-2020

Rijden zonder verzekeringszorgen

Ervaring

Altijd goede aandacht en snelle afhandeling

Tiel Meijer
6/10
07-07-2020

verzekert via via

Ervaring

Het is jammer als er schade is dat niet knmv maar een andere maatschappij dit afhandel en contact met je opneemt

Anoniem
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.