44
KNMV
7.4/10
299 beoordelingen
Product
Selecteer
6/10
07-07-2020

verzekert via via

Ervaring

Het is jammer als er schade is dat niet knmv maar een andere maatschappij dit afhandel en contact met je opneemt

Anoniem
6/10
06-07-2020

Eerste ervaring was helaas niet de beste

Ervaring

Ik heb vorig jaar een slechte ervaring gehad met het afhandelen van pech onderweg in het buitenland. Daarop heb ik aangegeven dat ik voor het afslepen van de motor voortaan liever door de anwb geholpen wordt in het vervolg (zoals het mij is uitgelegd zijn er twee partijen waar de KNMV mee samenwerkt hierin, waarvan de anwb er één is) helaas is hier geen gehoor aangegen. Als motorrijder wil je zeker zijn van een goede backup in geval van nood. Zeker in het buitenland. Na het ophalen van de motor ben ik op eigen gelegenheid terug naar Ned. gegaan en was de motor wel heel snel retour zonder enige beschadiging.

Ivan
7/10
29-06-2020

Prima verzekering

Ervaring

goed

thomas
7/10
29-06-2020

Hopelijk is mijn motor net zo goed

Ervaring

Geen duidelijke mening mijnerzijds

Gerrit Gerrit
1/10
29-06-2020

Heel slecht ervaring

Ervaring

Slecht

Diaa
1/10
22-06-2020

moeilijk moeilijk moeilijk. Geen wadeering waardig

Ervaring

Zeer slecht dikke oplichters laten je 2 jaar betalen voor een verzekering die je niet eens meer hebt

prive
9/10
22-06-2020

Gewoon Prima

Ervaring

Had een oudere motor en alles een WA nodig van €50 pj. Dus heb niet veel advies nodig gehad.

Carlos
5/10
22-06-2020

knmv is geen tussenpersoon

Ervaring

verzekeringen verkopen maar daarna alleen premie harken.

aart
9/10
15-06-2020

Snelle service en erg vriendelijk

Ervaring

altijd vlot geholpen en meteen bevestiging via mail, ook als je ze telefonisch nodig hebt kunnen ze snel en duidelijk helpen. Altijd zeer vriendelijk en meedenkend

F van de klok
9/10
14-06-2020

Een zorgeloze verzekering

Ervaring

Jarenlang een zorgeloze verzekering gehad. En goed betaalbaar.

Arjan Brand
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.