44
KNMV
7.5/10
248 beoordelingen
Product
Selecteer
1/10
17-03-2020

Willekeurigheid

Ervaring

KNMV gaat mijn no-claim korten vanwege een schadegeval waar ik part nog deel aan heb. Een automobilist die zijn auto naast mijn reeds geparkeerde scooter zet op een plek waar hij niet mag staan. De bestuurder zegt dat mijn scooter tegen zijn auto is gevallen. Alleen de vriend van de bestuurder heeft het gezien als getuige. Echt onzin. En ik moet nu meer betalen.

Remco de Vrees
10/10
17-03-2020

Snel geregeld

Ervaring

Het omzetten van twee verzekeringen in 2 minuten geregeld

JB
8/10
16-03-2020

Goed verzekering.

Ervaring

Prima

Fer
8/10
10-03-2020

een klik en t is aangepast

Ervaring

prima service, makkelijk te benaderen en snel door mijn verzekeringen

Suus
9/10
02-03-2020

Op vriendelijke manier geholpen

Ervaring

Ik velde eind van de middag om een verzekering af te sluiten. Op de achtergrond hoor ik de mensen elkaar al een fijne avond wensen. Toch heeft mevrouw Luyckx te tijd genomen om me te helpen met mijn verzekering. Is prima voor elkaar gekomen.

Marc
8/10
29-02-2020

Dik voldoende

Ervaring

Goed

Theo Bone
3/10
28-02-2020

KNMV is geen belangenbehartiger voor motorrijders maar voor verzekeraars!

Ervaring

Sinds mijn motor is gestolen, laat KNMV mij in de kou staan. Altijd aan de voorwaarden voldaan maar zonder mij op de hoogte te brengen, hebben ze mijn contract aangepast. Verder hebben ze hun verzekering uitbesteed aan Allianz. U kunt googlen en lezen over de horror verhalen. Tros Radar / Kassa media maar opzoeken.

Hakan
8/10
27-02-2020

Goede serves.

Ervaring

Een nette behandeling. En medeleven was erg netjes.

Guido Friskes
10/10
27-02-2020

Altijd correct en snel geregeld

Ervaring

Reeds vele jaren klant en nog steeds erg tevreden over de dienstverlening via 'Mijn verzekeringen'. Erg duidelijk en gebruiksvriendelijk! En goede tarieven.

Willem
10/10
25-02-2020

Duidelijke communicatie.

Ervaring

Door de duidelijke instructies, gegeven na het opzeggen van de verzekering, verliep het proces helder.

Chris
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.