Camperverzekering
8.2/10
715 beoordelingen
Product
Camperverzekering
8/10
26-05-2020

Meedenkende verzekering

Ervaring

Goede respons op de situatie

Van der Aart Cor
9/10
26-05-2020

De schade eenvoudig en gemakkelijk kunnen melden. Daarna perfect geholpen bij NKC partner schadeherstelbedrijf WellColl

Ervaring

Prettig en professioneel

Verheggen
6/10
26-05-2020

Communicatie

Ervaring

NKC heeft relatief veel tijd gestoken in het vorderen van schadevergoeding voor een betrekkelijk kleine schade. Dank daarvoor. De NKC zou er goed aan doen de klant en schade-afhandelaar direct met elkaar te laten communiceren zonder tussenkomst van andere wisselende functionarissen. Dit had veel inspanning van zowel klant als schade-afhandelaar kunnen voorkomen.

Jan Pekelder
10/10
25-05-2020

Niet zeuren, Vooruit kijken en denken.

Ervaring

Ging gewoon volgens het boekje

Jan Hondelink
10/10
25-05-2020

NKC verzekering heeft mijn voorkeur.

Ervaring

Goede prijs kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk en kennis van zaken

Frans
9/10
23-05-2020

Schade afhandeling

Ervaring

Goede ervaring met het oplossen van een schade.

Nico
6/10
19-05-2020

Kosten voor beëindigen camperverzekering is niet van deze tijd

Ervaring

Bij verkoop van je camper en overschrijving kenteken wordt je verzekering niet automatisch beëindigd. Moet je zelf melden. Was het bijna vergeten. En dan nog eens kosten voor het opzeggen!

Qashbox
8/10
18-05-2020

Prima verzekering voor een nette prijs.

Ervaring

Goed opgelost ondanks corrona.

Johan
7/10
18-05-2020

Alleen werken via mijn verzekeringen prima maar ook erg onpersoonlijk.

Ervaring

Met het gehele nkc verzekering team op cursus en telefonische niet bereikbaar zijn is niet erg handig mag niet voorkomen. En indien het toch moet geef deze informatie dan op de web site aan. Nu overkomt het je als je echt even direct zekerheid wil hebben.

George Verhagen
8/10
18-05-2020

Meedenkend.

Ervaring

Goed.

G.J.van der Schoor.
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.