54
NKC
8.3/10
1167 beoordelingen
Product
Selecteer
10/10
23-11-2020

Uitstekende verzekering voor een kleine prijs

Ervaring

Snel en vriendelijk contact

Paul Huijts
9/10
23-11-2020

Zeer tevreden

Ervaring

Goed en betrouwbaar

Rindert
8/10
23-11-2020

Prima verzekering met camping gegevens.

Ervaring

Ik heb gelukkig geen gebruik hoeven te maken van de verzekering en alles is stil zwijgend overgegaan naar de volgende jaren.

Theo
9/10
23-11-2020

Altijd goed bereikbaar en duidelijke informatie. Ook advies kunnen vragen over de aankoop van een andere camper.

Ervaring

Bij schade wordt er netjes gehandeld en uitgekeerd.

Margriet
10/10
19-11-2020

100% Tevreden

Ervaring

Ik ben helemaal tevreden over de adviezen en afhandeling van wijzigingen.

Ria van Joolen
10/10
17-11-2020

Snelle reparatie, vakkundig en vriendelijke begeleiding.

Ervaring

Goede service

H. G. van Doorn
6/10
17-11-2020

Verzekering steeds duurder

Ervaring

Afgelopen vervaldatum de premie met 10 euro verhoogd. Er zijn verzekeringen die hetzelfde bieden en veel goedkoper zijn. Ik vind het discriminatie om korting te geven aan mensen die rijvaardigheidstraining gevolgd hebben. Wij hebben nog nooit schade gemaakt met personenauto( 30 jaar) noch camper (10 jaar zolang we hem hebben) dus vind ik dat wij ook korting moeten krijgen.

A+A
9/10
16-11-2020

prima ervaring

Ervaring

Goede ervaring, wordt op de hoogte gehouden van wijzigingen enz.

Gert Grolleman
10/10
16-11-2020

Prima verzekering.

Ervaring

Goede hulp bij problemen onderweg en ook prettige en vlotte wijze van contact.

Tom
4/10
16-11-2020

slechte communicatie wijziging in verzekeringsvoorwaarden

Ervaring

Nadat ik al eerder een camper bij NKC had verzekerd op chassisnummer zou ik dat in november 2020 weer doen. Tot mijn stomme verbazing kreeg ik een telefoontje dat dit niet meer mogelijk was. Ik had op dat moment een onverzekerde camper in Nederland staan! Over deze voor mij belangrijke voorwaarde voor een casco verzekering is door de NKC NIETS gecommuniceerd!

Hans Hanewinkel
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.