54
NKC
8.3/10
893 beoordelingen
Product
Selecteer
7/10
12-02-2020

goed snel afgewikkeld

Ervaring

de reis verzekering is snel afgeregeld met de schade van onze luifel heeft het wat meer voeten in de aarde gehad

c.p.parent
7/10
12-02-2020

Heeft mij een hele hoge bloeddruk gegeven daar ik eerst een medewerker had die erg bot was en niet mee te praten viel ! Daarna een andere medewerker die wel begrip had voor mijn situatie!!

Ervaring

Nachtmerries

Ei schrauwen
9/10
12-02-2020

Kia Niro

Ervaring

Correcte afhandeling

H. Snijders
10/10
12-02-2020

Prima reisverzekering

Ervaring

Vlot en deskundig dankzij SOS

Hans Greup
10/10
12-02-2020

zonder problemen

Ervaring

Helaas hebben wij meerder malen gebruik moeten maken+ we zijn altijd prima geholpen

G. leussink
10/10
12-02-2020

Prima werk

Ervaring

Uitstekend verzorgd

Henk van Dijk
6/10
12-02-2020

Plotseling geen verhuur mogelijkheid meer

Ervaring

Jammer dat verhuur niet meer mogelijk is bij campers 16 jaar of ouder. Die van mij is van 2003 met 90.000 km Net getaxeerd in opdracht van de verzekeraar.

Rob
9/10
11-02-2020

altijd de juiste info

Ervaring

prima afhandeling

f. maks
6/10
10-02-2020

puur afgesloten omdat het bijna niet anders kan

Ervaring

slordige en slechte afhandeling van schade, slechte communicatie, vreemde voorwaarde

Lia
6/10
10-02-2020

Niet erg duidelijk wat er allemaal gebeurd bij inruil van camper.

Ervaring

Alleen nu pas een keer een wijziging doorgegeven. Verder nog geen contact verder met de verzekering gehad.

Fam Vossebelt
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.