54
NKC
8.3/10
974 beoordelingen
Product
Selecteer
4/10
23-03-2020

slecht

Ervaring

wordt zeer onpersoonlijk

50hobby
10/10
23-03-2020

Zeer prettige wijze van afhandelen

Ervaring

De wijziging van de verzekering bij de aanschaf van een nieuwe camper, verliep telefonisch heel vlot. Duidelijke informatie en ook helderheid omtrent verandering van premie. De volgende dag al was de groene kaart ook in huis

Vincent Maassen
10/10
23-03-2020

Na de opzegging kreeg ik snel een reactie via de email.

Ervaring

Ik heb in de afgelopen jaren enkele keren contact op moeten nemen vanwege schade aan onze camper. Al die keren heeft NKC verzekering snel en accuraat gehandeld en mij van goede tips voorzien.

John
8/10
23-03-2020

Geen gebruik, dus geen probleem

Ervaring

Prima

Ger Ger
5/10
20-03-2020

Rijvaardigheids poliskorting

Ervaring

Geen 10% korting op mijn verzekering nadat rijvaardigheidstest was uitgevoerd. NKC geeft aan dat het hun fout is, maar korting wordt niet gegeven

W.Harmsen
9/10
20-03-2020

Goed werk.

Ervaring

Plezierig te woord gestaan.

Ine en Paul Lans
9/10
20-03-2020

schadeafhandeling in een land waar ik de taal niet meester ben.

Ervaring

Blij dat de NKC alle correspondentie betreffende het verhalen van de schade in het buitenland voor mij heeft geregeld. Wij hadden schade opgelopen veroorzaakt door een vrachtwagen toen wij op rondreis waren in Roemenië / Bulgarije.

Piet Heijsterman
8/10
19-03-2020

prima verzekering

Ervaring

goede, duidelijke uitleg!

wim steggerda wim steggerda wim steggerda
8/10
19-03-2020

Uitstekend

Ervaring

Uitstekend

Henk v d Linden
2/10
17-03-2020

Dit keer zeer slecht.

Ervaring

Veel te lang wachten op mail bericht 4 tot 6 week. afhandeling van de verzekering kan veel sneller.

J. Kuipers
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.