104
Aon
7.4/10
2153 beoordelingen
185
Product
Selecteer
186
Dienst
Selecteer
7/10
15-09-2020

goed

Ervaring

goed

A.de Wit
9/10
15-09-2020

fijn geholpen

Ervaring

vlug geholpen via de chat fijn

hetty
4/10
15-09-2020

klant staat niet centraal bij AON, geld wel.

Ervaring

We "missen" de adviserende rol bij AON. Ze zijn telefonisch ontzettend slecht te bereiken. Ze veinzen hun begrip en daar laten ze het dan ook bij.

Eelke Minks van der Meer
8/10
15-09-2020

prettig gesprek

Ervaring

ik had een kort gesprek met uw adviseur, het invullen van deze review duurt helaas veel langer. Ik ben met pensioen maar ik denk niet dat een druk, werkend persoon daar zoveel tijd aan wil besteden.

philip
10/10
15-09-2020

Ze zijn gewoon goed om je te helpen en je terug te bellen gewoon weg perfect.

Ervaring

Perfect

Peter Hicks
4/10
14-09-2020

Rommelig sinds Meeùs is verdwenen.

Ervaring

Het ene moment redelijk tevreden , maar op een ander moment bar slecht sinds Meeùs is verdwenen. De ene hand weet kennelijk niet wat de andere hand doet.

Robert923
9/10
14-09-2020

Duidelijke informatie

Ervaring

Alles zeer duidelijk uitgelegd

Aly Verhoeven
1/10
14-09-2020

Een maatschappij voor je verzekeringEn moet vertrouwen geven dat het daar in goede handen is. Aon doet dat in het geheel niet.

Ervaring

Beroerd

Henk
8/10
14-09-2020

Van deze tijd.

Ervaring

Voldoende

Metin
8/10
14-09-2020

opzeggen verzekering

Ervaring

Had een inmiddels overbodige verzekering, en deze via chat kunnen zeggen. Dat ging lekker soepel, dus geen klachten hierover

J.M
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.