206
KNAC
8.9/10
79 beoordelingen
8/10
15-11-2019

Goed gehiolpen maar het duurde wat lang voor de hulp arriveerde

Prima geholpen

J van den berg
10/10
13-11-2019

Magic

Geweldig

Huisman
9/10
11-11-2019

KNAC ontzorgt op maat

Na eerste tel. Melding werden meerdere actielijnen opgestart. Waardoor de hulp zeer efficient en effectief werd verleend. En ook leidde tot vervolgen van de reis met slechts 4 uur totaal oponthoud, ondanks de inEt van diverse disciplines. De KNAC hield daarbij in goede samenspraak met alle betrokkenen de regie op afstand in handen. Voor ons bijzonder plezierig !

M.R.Wagenaar
8/10
11-11-2019

Tevreden

De auto weigerde tot twee keer dienst, de pechservice vd anwb kon de storing langs de weg niet oplossen maar me wel in de goede richting zetten naar huis. Daags daarna toen de garage weer open was werd mn auto na een kort belletje wederom geïnspecteerd maar de storing bleek te complex om ter plekke te verhelpen en daarom keurig vakkundig gerepatrieerd naar geopperd gespecialiseerd garagebedrijf, onderwijl keurig vervangend vervoer gekregen. Onderwijl kon de auto naar tevredenheid gerepareerd worden. Pech komt altijd slecht uit maar de knac heeft mij zonder extra kopzorgen herhaald weer op weg geholpen, hulde!

Ron
10/10
10-11-2019

Excellent.

Uitstekend, zowel telefonisch als ter plekke, alsmede mbt advies en begeleiding!

EJAM van der Lugt
9/10
08-11-2019

Uitstekend!

Vriendelijke medewerker met goede vakkennis.

C. Verstaate.
10/10
06-11-2019

Top meid!

Al snel kreeg ik een telefoontje van een jonge vrouwelijke monteur dat ze er met een paar minuten zou zijn. Erg vriendelijk maar bovendien zeer kundig heeft ze me weer opweg geholpen! Goeie groet!!

Mirjam van Werven
9/10
04-11-2019

Behulpzaam en vriendelijk geholpen

Ik ben vriendelijk en begripvol te woord gestaan en vlot geholpen.

Fam. Baelemans
10/10
31-10-2019

Snelle en efficiënte hulp

Gebeld telefoniste wist precies waar ik stond. Gewaarschuwd dat door drukte de wachttijd 1 uur zou zijn . Via volg systeem goed bij gehouden wanner de hulp daar was. Auto weer rijklaar gemaakt en begeleid Tot aan huis. Prima ervaring.

John sweenen
10/10
26-10-2019

Service hoog in vaandel.

Alles snel verholpen.

J. W. van Rijs
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.