206
KNAC
9.4/10
224 beoordelingen
10/10
15-01-2021

Snelle hulp

De telefoniste gaf aan dat het mogelijk een uur zou duren, maar de monteur was binnen een half uur bij mij en was buitengewoon vriendelijk. Hij is nog achter mij aangerenden, omdat de dynamo stuk was en ik bang was dat ik het niet zou halen naar huisπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Eduard
10/10
11-01-2021

Shoppen in nood

Auto deed het niet na even boodschappen doen. Ondanks alles incl. Nieuwe accu toch nog op tijd thuis!

Joost van Huijgevoort
10/10
03-01-2021

Oudejaarsdag pechdag..

Geen beweging te krijgen in mijn stilzwijgende auto dus KNAC Breakdownservice gebeld De enige vertraging in de hulpverlening was het uitblijven mijnerzijds - 60 jaar lid-van het antwoord op de vraag naar mijn lidmaatschap nummer ....! ( was naar huis gelopen , card in de auto..) Maar ook dat probleem werd aan de andere kant van de lijn opgelost . Binnen het uur auto weer zingend ter beschikking!

Mr. F.Kaan
10/10
30-12-2020

Geweldige Breakdownservice !

Een uitstekende service ! Uiterst correct en supersnelle technische hulp. Na 40 jaar lidmaatschap een TOP ervaring !

Herman Huijs
8/10
30-12-2020

Goed

Goed

De winter
10/10
30-12-2020

Keurig geholpen.

Keurig geholpen door de KNAC. We hadden ineens een lekke band en die kon niet gerepareerd en we hadden ook geen reserve band. Dus band opgepompt en we werden naar bekende garage in de buurt geleid. We waren namelijk dicht bij huis. Halverwege checkte de wegenwacht nog even de spanning en die was nog voldoende. Dus we reden zo naar de garage waar mijn vrouw ons opwachtte.

Marcus Rolloos
9/10
28-12-2020

Duurde even maar goede hulp geboden

De monteur heeft veel moeten checken want de Amazone wilde maar niet starten. Auto stond op gas , overgeschakeld op benzine. Duurde even voordat hij lekker liep. Voor de zekerheid is de monteur een stukje achter ons aan gereden. We zijn veilig thui sgekomen . Erg blij met de hulp

Liever geen naam
10/10
24-12-2020

Prima

Prima

Judith
9/10
22-12-2020

Mooie kerst gedachte

Sta je met pech , want de automobiel wil niet starten. De controle lampjes branden en er was brandstof , helaas draait de startmotor niet , Na zelf wat onderzocht te hebben zekeringen gecontroleerd heen en weer schudden in de versnelling , toch maar de KNAC geraadpleegd. Hulp zou spoedig komen dat is fijn zo vlak voor de kerstdagen , binnen 20 min stond een glimmende gele wegenwacht op locatie oorzaak snel gevonden en met een tik met bandenijzer op de startmotor sprong de motor aan , na een gedegen instructie hoe te handen mocht het weer voorkomen werd een wegenwacht kerstbal uitgereikt , wat een leuk gebaar ! Dank u wel wegenwacht voor de snelle en vriendelijke hulp van deze monteur die zeker goede zin in zijn werk had , ik heb wel die zelfde dag een nieuwe startmotor laten monteren. Zodat we weer zorgen vrij , de noodzakelijke kerst en nieuwjaars ritten kunnen doen wegenwacht en KNAC nogmaals bedankt voor alle vriendelijke en adequate hulp in de winterdag

Edwin
10/10
21-12-2020

Reanimatie van de youngtimer..

Het was ene koude zondagmiddag in de corona lockdown, een kundige en zeer aardige anwb monteur heeft ons weer op weg geholpen!

Sjoerd Zeijlemaker
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.