120
Pelgrim
9/10
29 beoordelingen
9/10
04-02-2020

Inspiratie op niveau

Mooie presentatie van de drie merken Etna, Pelgrim en ATAG. Advies is deskundig en niet opdringerig.

John S
9/10
31-01-2020

Geweldige ervaring

Wij zijn op een donderdag naar Duiven gereden. Lange rit, maar we werden zeer gastvrij ontvangen. We kregen een prima uitleg, de medewerkster van ATAG/Pelgrim/Etna nam alle tijd voor ons en was zeer deskundig. Het maakte veel duidelijk wat betreft de keuzes voor apparaten in onze nieuwe keuken. Dank ATAG team!

Miriam en Peter Tetteroo
9/10
30-01-2020

Aangenaam informatief

Prima ontvangst deskundige uitleg en een fijne lunch

P. Van de sande
8/10
31-12-2019

Onlangs een afspraak bij het Experience Centre. Vriendelijke ontvangst met koffie en een oliebol. De adviseuse was goed voorbereid op de apparaten die wij wilden zien. Goede uitleg.

Afspraak en voorbereiding was goed. Nette ontvangst en goede voorlichting.

Martin
10/10
08-11-2019

Unieke beleving

Geweldig leuke ervaring

Alois-Wolfgang Zogmayer
9/10
01-11-2019

Fantastisch

Geheel volgens verwachting

Jan en barbel
10/10
13-08-2019

Helemaal geslaagd!

Kunnen zien en ervaren wat er op de offerte stond in het experience centre. Zeer goede uitleg gekregen van een adviseuse die alle tijd nam en info mee gekregen wat ik heel fijn vond om mijn uiteindelijke keuze te maken. Het was rustig toen ik er was wat ik ook zeer prettig vond alsook de sfeer/uitstraling. Alles was schoon en er werd gevraagd of we koffie wilden. Ik was al zeer tevreden met jullie service maar vind het experience centre echt een goede aanvulling!

L. Bink
9/10
05-07-2019

Zeer goed

Prima , vriendelijk ontvangst, goede uitleg, ruim de tijd voor vragen en alternatieven. Zeer verhelderend om onze keuze te maken.

Frans Proper
10/10
26-06-2019

.

Onze ervaring is erg goed bevallen, we waren wat aan de vroege kant en er werd zelf een lunch aangeboden erg netjes !!

.
9/10
11-06-2019

Deskundig en vriendelijk advies

Ik ben blij dat ik langs ben gekomen. Ik was eerst huiverig voor een stoomoven maar heb er nu toch voor gekozen door de goede uitleg van Karin. Ook ben ik blij dat ik goed naar de koelvriescombinaties heb gekeken. Die vielen erg tegen. Allemaal erg klein en heel eenvoudig. Ik heb uiteindelijk voor een Liebherr koelkast gekozen en een Losse Pelgrim diepvries.

Jikke
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.