117
ATAG
9/10
111 beoordelingen
10/10
29-01-2020

Geweldige ervaring

Duidelijke uitleg van verschillende apparaten, er werd voldoende tijd voor ons genomen, kookworkshop met bereiding van verschillende gerechten was heel verhelderend, zeer gastvrij. Zeer vriendelijk personeel.

Gerrit en Linda
10/10
28-01-2020

Zeer vakkundig.

Bij aankomst ontvangen met koffie. Daarna zeer goede uitleg over combi-oven, die ik nu wel begrijp. Toe ik ook nog info wilde over een inductie kookplaat, werd bij uitleg niets weggelaten en hadden ze nog steeds alle tijd. Super, bedankt.

O. Luppen-Jansen
10/10
19-01-2020

Prettig, informatief.

Ik heb het Experience Center bezocht i.v.m. de aanschaf van apparatuur voor een nieuwe keuken. Belangrijk voor mij is dat de bediening ervan 'generatie-proof' is. Wil ik al die tiptoetsen en al die mogelijkheden die 'n bepaalde oven biedt of wil ik het eenvoudig houden? Wil ik stomen, wat aantrekkelijk klinkt, maar hoe vaak denk ik dat te doen. Sommige dingen lijken en zijn misschien leuk, maar mijn gevoel en verstand zeggen soms andere dingen. Je loopt verlekkerd rond als je zoveel moois ziet. Ik heb uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. In het centrum heb je van bijna alle apparaten de modellen staan, terwijl een winkel soms over maar enkele modellen beschikt. Ik kreeg goede begeleiding van een inlevend persoon met zeer veel geduld!

Blanca
9/10
17-01-2020

Top ervaring.

Professionele ontvangst en daarna uitleg van vriendelijke mensen. Hoewel niet alle apparatuur aanwezig was, hebben we genoeg kunnen zien om een keuze te maken.

H. van der Stelt
8/10
09-01-2020

Deskundig en fantastisch

goede apparatuur met hoogwaardige uitstraling en kwalitatief goed > goede garantievoorwaarden

L. Berends
9/10
31-12-2019

De dag na Kerst hebben wij het Experience Center van Atag in Duiven bezocht. Na een zeer prettige ontvangst werden wij langs de mogelijke kookplaten geleidt. De adviseuse weet alles over elke kookplaat. Wij konden al onze vragen stellen. Zeer heldere en professionele uitleg. Erg blij mee. Op basis van ons bezoek aan Atag kunnen wij nu een goede keuze maken.

Goed georganiseerd, professioneel, mooi gepresenteerd.

Sietske Jonker
10/10
23-12-2019

Gastvrij en deskundig

Het bezoek aan het ATAG experience centre was van begin tot het eind top geregeld. In een hele prettige atmosfeer (ook nog eens verhoogd door de kerstversiering) werden wij aan de receptie ontvangen. Onze gastvrouw in het experience centre heeft ons direct op ons gemak gesteld en in een zeer ontspannen gesprek zijn al onze vragen (en nog veel meer) beantwoord. Wij hebben in de enorme keuzemogelijkheid de voor ons passende apparatuur kunnen kiezen en kunnen eigenlijk nauwlijks wachten op de levering en in gebruikname. De manier waarop onze gastvrouw ons heeft begeleid in het doolhof van keuzes en mogelijkheden is bewonderenswaardig. De tips en praktische voorbeelden hebben ons echt geholpen een hele goede keuze te maken. De mogelijkheid om een kookclinic te kunnen volgen en een kookdemonstratie van de kok bij te wonen zullen we de komende maanden zeker aangrijpen. Ook dat is een enorm goed idee binnen dit inspirerende kookcentrum van ATAG

Linda en Marc Hochschild
9/10
23-12-2019

Fijn ontvangst, geholpen en beslist.

Alles naar wens gezie en uitgelegd gekregen

Moeder en dochter doma
9/10
17-12-2019

Prettig en deskundig

Gastvrije ontvangst, deskundige adviseuse, goede uitleg een aanwinst voor onze aankoopbeslissing

Will Stortelder
9/10
17-12-2019

Warme deken

Fijn, uitgebreid en deskundig advies van de adviseuse en daarna alles nog even doorgenomen onder genot van een heerlijke kop koffie.

Balfoort
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.