117
ATAG
9/10
132 beoordelingen
10/10
23-08-2020

Groot bedrijf met veel keuze aan keukenapparatuur en topservice

Ben met een tevreden gevoel weg gegaan

L. Uit Amsterdam
10/10
14-08-2020

Informatieve aanrader

We gingen voor een uitleg van de apparaten die we uit een brochure hadden gekozen. We kwamen na een uitgebreide deskundige uitleg naar buiten met 50% andere apparaten. Waren we niet geweest, dan hadden we daar waarschijnlijk spijt van gekregen.

R. Heutinck
3/10
14-08-2020

knullige misser

Gaskookplaat waar ik interesse in had, bleek op de dag van onze afspraak ( 10 dagen oud ) niet aanwezig in showroom. Ritje voor nop vanuit Utrecht .......

D. Elderhuis
10/10
21-07-2020

Perfect deskundig

Hartelijke ontvangst. Deskundig advies over het gebruik van de door ons net gekochte ATAG apparatuur.

Lia en Ton Frijters
9/10
21-07-2020

Keurig ontvangen zeer kundig personeel

Top

Raimond Coulier
10/10
21-07-2020

Goed geholpen!

We hadden een aantal apparaten op het oog, deze zijn ons volledig uitgelegd. Ook vergelijkbare apparaten kunnen bekijken met een uitgebreide toelichting. Al met al goede ervaring.

Moni
9/10
10-07-2020

Nette ontvangst goede uitleg van apperatuur

Goed

Ten hove
9/10
10-07-2020

Deskundig, verhelderend

Een afspraak voor het experience-center is eenvoudig via internet te maken. Op het afgesproken tijdstip kregen wij een rondleiding langs de apparatuur, waarin wij geïnteresseerd waren. Zeer duidelijk en met alle mogelijkheid om vragen te stellen. De coronamaatregelen werden keurig nageleefd. Het bezoek was voor ons zeer verhelderend!

Mariëlle Brouwer
9/10
10-07-2020

Super handig

Heel goed geholpen door een deskundige enthousiaste medewerkster! Super ervaring

Will en René
9/10
10-07-2020

Prettig en deskundig

Prettig en deskundig

Mw Schalk
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.