117
ATAG
9.1/10
129 beoordelingen
10/10
21-07-2020

Perfect deskundig

Hartelijke ontvangst. Deskundig advies over het gebruik van de door ons net gekochte ATAG apparatuur.

Lia en Ton Frijters
9/10
21-07-2020

Keurig ontvangen zeer kundig personeel

Top

Raimond Coulier
10/10
21-07-2020

Goed geholpen!

We hadden een aantal apparaten op het oog, deze zijn ons volledig uitgelegd. Ook vergelijkbare apparaten kunnen bekijken met een uitgebreide toelichting. Al met al goede ervaring.

Moni
9/10
10-07-2020

Nette ontvangst goede uitleg van apperatuur

Goed

Ten hove
9/10
10-07-2020

Deskundig, verhelderend

Een afspraak voor het experience-center is eenvoudig via internet te maken. Op het afgesproken tijdstip kregen wij een rondleiding langs de apparatuur, waarin wij geïnteresseerd waren. Zeer duidelijk en met alle mogelijkheid om vragen te stellen. De coronamaatregelen werden keurig nageleefd. Het bezoek was voor ons zeer verhelderend!

Mariëlle Brouwer
9/10
10-07-2020

Super handig

Heel goed geholpen door een deskundige enthousiaste medewerkster! Super ervaring

Will en René
9/10
10-07-2020

Prettig en deskundig

Prettig en deskundig

Mw Schalk
10/10
08-07-2020

Klantvriendelijk en vakkundig

We waren op zoek naar vervanging van onze Atag oven, die niet meer gerepareerd kon worden. Dus de nieuwe oven moest in de bestaande situatie passen. De adviseuse heeft alle moeite gedaan om mee te denken en ze heeft zelfs ovens losgeschroefd zodat we de zijkant konden bekijken, die is nl. in onze keuken zichtbaar.

Hans Mersmann
10/10
07-07-2020

Zeer goed

Wij zijn zeer professioneel geholpen

Hans
9/10
04-07-2020

Zeer geslaagd

Goed ontvangen, mooie rondleiding en voldoende informatie over de apparatuur ontvangen van een deskundige adviseuse.

M. Boekweit
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.