117
ATAG
9/10
115 beoordelingen
8/10
17-03-2020

Klantgericht en goede informatie

Vooraf afspraak gemaakt met daarbij duidelijke uitleg over bezoek aan Atag. Tijdens bezoek uitgebreid te woord gestaan door een deskundige. Duidelijk uitleg over de apparatuur die wij nodig hadden. Er werd goed meegedacht en deskundig advies gegeven. Klant gericht, service gericht en daarbij is de apparatuur van ATAG zeer betrouwbaar en uitstekende kwaliteit. Die ervaring hadden we al en deze is niet veranderd!!!

Jeroen
8/10
06-03-2020

Informatief en waardevol

Prettige ontvangst in goed ingerichte ruimte waarin een zeer goede indruk gegeven wordt wat je mag verwachten van de apparatuur.

Freya Cats
10/10
04-03-2020

Uitstekende service

Onze reis naar de Experience Center was spannend. Wij werden heel hartelijk ontvangen door de receptioniste en binnen enkele minuten werden we opgevangen door een zeer vriendelijke gastvrouw, die ons een kopje koffie aanbood en de tijd nam om de reden van ons bezoek te bespreken. Daarna werden we rondgeleid en onze vragen werden in alle rust beantwoord. We konden zien en proeven van alle apparatuur waar wij interesse voor hadden. Ook werd aan ons uitleg gegeven over de verschillende apparaten, de werking, voor en nadelen etc. Daarnaast werden ook de alternatieven met ons doorgenomen. En aan het einde van ons bezoek konden we nog rondneuzen en evt. vragen stellen. Voordat wij onze experience eindigden, werd aan ons nog een alternatieve koelkast getoond. Wij wisten niet van het bestaan van deze koelkast ("Amerikaans model) en waren onder de indruk. Uiteindelijk hebben we ook voor deze koelkast gekozen voor onze nieuwe keuken. Ons bezoek aan de Experience Center heeft een zeer toegevoegde waarde gegeven aan de keuzen van onze apparaten.

Mila en Roy
8/10
19-02-2020

Vriendelijk en bekwaam

Goed geholpen

Fam. Koopman
10/10
29-01-2020

Geweldige ervaring

Duidelijke uitleg van verschillende apparaten, er werd voldoende tijd voor ons genomen, kookworkshop met bereiding van verschillende gerechten was heel verhelderend, zeer gastvrij. Zeer vriendelijk personeel.

Gerrit en Linda
10/10
28-01-2020

Zeer vakkundig.

Bij aankomst ontvangen met koffie. Daarna zeer goede uitleg over combi-oven, die ik nu wel begrijp. Toe ik ook nog info wilde over een inductie kookplaat, werd bij uitleg niets weggelaten en hadden ze nog steeds alle tijd. Super, bedankt.

O. Luppen-Jansen
10/10
19-01-2020

Prettig, informatief.

Ik heb het Experience Center bezocht i.v.m. de aanschaf van apparatuur voor een nieuwe keuken. Belangrijk voor mij is dat de bediening ervan 'generatie-proof' is. Wil ik al die tiptoetsen en al die mogelijkheden die 'n bepaalde oven biedt of wil ik het eenvoudig houden? Wil ik stomen, wat aantrekkelijk klinkt, maar hoe vaak denk ik dat te doen. Sommige dingen lijken en zijn misschien leuk, maar mijn gevoel en verstand zeggen soms andere dingen. Je loopt verlekkerd rond als je zoveel moois ziet. Ik heb uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. In het centrum heb je van bijna alle apparaten de modellen staan, terwijl een winkel soms over maar enkele modellen beschikt. Ik kreeg goede begeleiding van een inlevend persoon met zeer veel geduld!

Blanca
9/10
17-01-2020

Top ervaring.

Professionele ontvangst en daarna uitleg van vriendelijke mensen. Hoewel niet alle apparatuur aanwezig was, hebben we genoeg kunnen zien om een keuze te maken.

H. van der Stelt
8/10
09-01-2020

Deskundig en fantastisch

goede apparatuur met hoogwaardige uitstraling en kwalitatief goed > goede garantievoorwaarden

L. Berends
9/10
31-12-2019

De dag na Kerst hebben wij het Experience Center van Atag in Duiven bezocht. Na een zeer prettige ontvangst werden wij langs de mogelijke kookplaten geleidt. De adviseuse weet alles over elke kookplaat. Wij konden al onze vragen stellen. Zeer heldere en professionele uitleg. Erg blij mee. Op basis van ons bezoek aan Atag kunnen wij nu een goede keuze maken.

Goed georganiseerd, professioneel, mooi gepresenteerd.

Sietske Jonker
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.