202
Terberg Business Mobility
7.5/10
196 beoordelingen
9/10
19-10-2020

Prettige handelswijze qua bestelling en levering van de nieuwe lease-auto.

Het verzoek voor On-line-bestellen, het On-line-bestellen, het op de hoogte worden gehouden van de status en voortgang van de nieuwe lease-auto verlopen soepel en duidelijk. De levering van de nieuwe lease-auto is volgens plan uitgevoerd.

W. Coenen
9/10
18-10-2020

Professionele in de klantenservice

Te vrede

R
10/10
13-10-2020

wat goed is is goed

Afspraak maken en terugkoppeling over het gepleegde onderhoud was top. Dat is ontzorgen!

Anton
2/10
12-10-2020

Met veel dingen bezig, maar niet met de klant

In Maart zou mijn auto geleverd worden, want voorraad bestelling. Tsja corona, dus April, duurde uiteindelijk tot eind september. Moest alleen wel alles zelf ontdekken, want Terberg vertelt je niets. Geen updates, geen berichten, helemaal niks.

Jan Jaap
7/10
09-10-2020

Leaseauto goed en tijdig geregeld.

Ze hebben gedaan wat ze zeiden dat ze zouden doen :-)

Carolien Overbeek
10/10
06-10-2020

Goed Geregeld

een prima ervaring was allemaal goed geregeld!

Datakabels & Netwerken
8/10
05-10-2020

altijd bereikbaar.

altijd bereikbaar en hulpvaardig wel zo fijn, als er wat aan de hand is.

A.Ramdhani
8/10
03-10-2020

Snelle service en snel verder met de eigen planning

Een telefoontje is genoeg

Vincent
1/10
21-09-2020

ontluisterend

er is totaal geen initiatief getoond door ter berg leasing m.b.t de keuze en de levering van de des betreffend auto . men laat dat aan een dealer over , die niet door mij bezocht is en derhalve een volslagen vreemde voor mij is . en mij een vreemd verhaal mail

Wim Bos
9/10
21-09-2020

Verrassing

Door de persoonlijke aanpak wordt je op je gemak gesteld, want een nieuwe auto is toch niet niks. Tevens werkten Terberg samen met Autobedrijf Van den Udenhout B.V. in Veldhoven, waardoor je tijdens de aflevering het gevoel kreeg dat je jarig was.

de Zeeuw
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.