202
Terberg Business Mobility
7.6/10
181 beoordelingen
9/10
03-08-2020

Meedenkend en helder in de uitspraken.

Perfect en zeker aan te raden

Ben van Daalen
10/10
03-08-2020

Snelle reactie voor de vakantie

Goede en snelle reactie om toch alles voor de vakantie in orde te krijgen. Alles uitgelegd met de situatie en werd heel goed opgereageerd

R.Hoveling
5/10
27-07-2020

Chaotisch.

Alles erg op afstand en onpersoonlijk.

R. Peters
1/10
20-07-2020

Geen gevoel dat je een nieuw auto least

Levering door fleetport is dat je de sleutel krijgt. Thats it. Er wordt wel flink gecontroleerd op de oude auto die ingeleverd wordt. Maar uitleg over opties van je nieuwe auto, helaas. Ik ga maandelijks een hoop geld betalen en verwacht toch dat service wat je bij een nieuw auto krijgt.

Ferry
8/10
26-06-2020

goed en degelijk, klantvriendelijk

TBM is een fijne leverancier hands ons en klantvriendelijk. Een belangrijke partner voor ons als landelijk installateur.

Jan Paul Birkhoff
8/10
25-06-2020

goed ervaring met garage bedrijf Spaan

geen probleem met de Business.

Bert van den Hurk
4/10
23-06-2020

Lekke band anno 2020

Terberg was zeer correct maar toen was het niet te geloven wat er toen allemaal gebeurde. Pffff hele dag kapot en niet productief kunnen zijn.

Robert
9/10
13-06-2020

Terborg mobility voor een perfecte partner in mobiliteit.

Mijn auto moest voor een beurt naar de garage. Met 1 telefoontje alles geregeld. Mijn auto wordt thuis opgehaald en na de beurt weer teruggebracht met uitleg wat er gedaan is. Prima greregeld 👍

Rob Zieleman
10/10
09-06-2020

Managen van klant ervaring

Excellent begeleiding door Terbergmedewerkers door het hele bestelproces, leverdata, inleveren van oude auto en communicatie tijdens de traject. Ik dank nogmaals het Terberg team.

A. El Azzouzi
2/10
09-06-2020

Zelfs een lekke band moet 3,5 uur duren

Jammer dat je bij Terberg doorgezet word naar de leverancier van de auto, zodat die de hulp verder moet gaan regelen. Ik heb een contract met Terberg en niemand anders. Zelf bij een lekke band wordd je doorgezet met de leverncier van de auto. Ik heb een leaseconract met Terberg en geen andere partij. Ik wil dan ook geen andere partij spreken. Hoe e.a. financieel afehandeld wordt is niet mijn zorg. Garantie of wat dan ook

Terpstra
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.