155
Justlease
7.9/10
925 beoordelingen
1/10
11-02-2020

Waardeloos

Waardeloos!

Anoniem
8/10
11-02-2020

Vriendelijke en klantgericht lease maatschappij

Altijd vriendelijk en hulpzaam. Auto regelen is ook zo gebeurt

Ilona
9/10
11-02-2020

Vindt het super makkelijk om te leasen. Onderhoud wordt altijd op tijd aangegeven en je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele reparatie kosten.

Goed!!!!

Ton
9/10
10-02-2020

nieuwe leaseauto na 4 jaar vol tevredenheid te hebben geleased bij Just lease

Ik lease bijna 4 jaar en ben toe aan een nieuwe lease ervaring en dit is tot nu toe in volle tevredenheid gegaan. Nieuwe auto uitgezocht, nu wachten tot mei voor hij geleverd wordt. Ik ben zeer te spreken over het contact met de medewerkers. En alles is netjes en vlot gegaan.

Karin Griffioen
9/10
04-02-2020

Fijn

Ben meer dan drie jaar klant van justlease, net begonnen aan mij. Tweede auto hoop dat ik net zo tevreden blijf als de eerste periode

Arno
10/10
03-02-2020

Als ik iets wil weten is het heel makkelijk om contact te krijgen met kust lease. Geen telefonische wachtrij. Altijd vriendelijk te woord gestaan.

Vriendelijke en deskundige medewerkers

Leonie
10/10
03-02-2020

Alles is tot de puntjes geregeld!

Afspraken komen ze na!

Cor
8/10
28-01-2020

Uitstekende service gedurende gehele looptijd

Altijd correct en netjes geholpen gedurende de gehele looptijd. Top service

Frank
8/10
28-01-2020

Rijden met plezier

prettige ervaringen

Jan
9/10
28-01-2020

goede en snelle hulp

Helaas stond ik met een lekke band maar ik werd zowel telefonisch als later door de pechhulp vriendelijk, correct én snel geholpen! Topservice

Sonja
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.