155
Justlease
7.9/10
1011 beoordelingen
10/10
15-09-2020

TOP Leasebedrijf!!

Wij zijn met het tweede leasecontract bezig en het bevalt boven verwachting goed. Het "ontzorgen" zit Justlease in het bloed. Wij hopen nog vele contracten bij Justlease te gaan slijten. Oftewel Justlease is een echte aanrader!!

Albert
10/10
15-09-2020

Super service

Vriendelijk en snel geholpen. Goede service in de afgelopen jaren. Zowel bij ontvangen van de auto als het afhandelen ervan. Ik zou het iedereen aanraden zonder enige twijfel

Linda Antonides
10/10
08-09-2020

Met pech onderweg en toch een blij gevoel

Met pech langs de weg komen te staan is voor niemand leuk. Binnen 1,5 uur na het eerste contact weer de weg op kunnen vind ik topservice! Begripvol, behulpzaam, dienstverlenend en duidelijk zijn de kenmerken voor Justlease en de pechhulpverlener ter plaatse. Mijn complimenten!

Tim
10/10
07-09-2020

Zeer tevreden goede service

Altijd netjes te woord gestaan zeer duidelijk

Danny
10/10
07-09-2020

Wederom een geweldige ervaring.

Alweer 4 jaar klant bij Justlease. Kon weer een nieuwe auto uitkiezen. Deze besteld en ik had bij nader inzien toch nog wat toe te voegen aan mijn bestelling. Dit was geen probleem en keurig veranderd. Kreeg bericht dat de auto geleverd werd waar ik dat wilde en dat de andere gelijk mee teruggenomen werd. Echt super geregeld. Justlease denkt mee en ontzorgd!!

JC
10/10
07-09-2020

Boven verwachting

Voor een goede prijs kwaliteits verhouding en daarbij goede service is just lease de patij

wolf lejeune
8/10
07-09-2020

Zorgeloos rijden voor een eerlijke prijs

Heel goed contact, alles verliep altijd soepel. Jammer dat ik geen Nissan Micra kon leasen bij jullie anders was ik wel gebleven

Marion
10/10
03-09-2020

Top service

Ik heb nu bijna 2 jaar een leaseauto van Justlease. De service is tot nu toe top; van de bezorgservice tot aan de service bij pechhulp. De medewerkers bij de telefonie zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam en denken met je mee..! Ik ben dik tevreden.

Floor Kobelé
8/10
01-09-2020

Snelle en goede afhandeling

Ik heb mijn eerste lease auto omgeruild voor een groter model. De medewerkers wezen mij op de occasion lease, een perfecte uitkomst voor mij. Het papierwerk invullen verliep niet heel soepel via de online omgeving, maar met de nodige hulp is het toch snel gelukt. De auto is binnen 2 weken geleverd. Goede service in Amsterdam gehad bij het ophalen! Erg bij!

Marloes
7/10
01-09-2020

Deze vraag had mij gesteld moeten worden nadat ik de auto in ontvangst had genomen.

Over het algemeen is hè contact goeds zowel telefonisch als via de e-mail.

Simone Somati
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.