155
Justlease
8/10
1059 beoordelingen
9/10
12-01-2021

Pechhulp

Ik had een hele soepel ervaring met de JustLease medewerkers toen ik een pech had. De reactietijd was snel; de medewerker was aardig en profesioneel en mijn probleem was snel opgelost. Dankjewel

Roy
3/10
12-01-2021

4 keer zelfde probleem

Goed

Eli Versluis
8/10
05-01-2021

Ben erg tevreden

Bij pechhulp daar was ik niet zo blij mee, heb 2 uur op hulp moeten wachten

Gemerts
9/10
05-01-2021

Great Service

From the beginning service has been great, great telephone contact, satisfactory answers given to my enquiries.

Linda Robbins
10/10
04-01-2021

Geweldige ervaring

Geweldig!

Giovanni
6/10
04-01-2021

Administratief veel te verbeteren

De medewerkers zijn aan de telefoon vriendelijk, doch spreken niet dezelfde taal. Men vraagt je om bepaalde gegevens via MijnJustLease up te loaden, echter is je complete bestelling weg en kun je niets uploaden. De een zegt dat is een systeemfout en zegt dat MijnJustLease na levering van de auto weer functioneel zijn, wat heel raar is, je zal maar wat nog willen wijzigen. De ander zegt dat dat inderdaad niet hoort en dat de afdeling IT er naar kijken moet. Kortom rommelig.

BobbyH
8/10
04-01-2021

vriendelijke medewerkers en snelle service

medewerkers zijn netjes en correct bij zowel de garage als de in name aan huis van je auto. bij een beurt word de auto netjes opgehaald en afgeleverd.

richard
10/10
04-01-2021

Altijd tevreden

Ik heb nooit een probleem ervaren als het ging om het contact. Zeer begripvol en bieden hulp aan, waar en wanneer nodig is. Alles loopt altijd heel vlot.

Talitha
5/10
28-12-2020

Onervaren personeel zorgt voor veel ruis

Veel miscommunicatie

Menno
8/10
27-12-2020

erg tevreden over Justlease

Het inleveren van onze oude auto ging niet geheel vlekkeloos. Omdat we het via Justlease niet voor elkaar kregen hier een afspraak voor in te plannen, hebben we hier destijds rechtstreeks contact voor gezocht met BCA. Die ons erg vriendelijk geholpen hebben en waar we de auto zonder enig probleem in konden leveren tegen de van te voren overeengekomen prijs. Het afleveren van onze lease auto verliep heel netjes, via de Opeldealer bij ons in de buurt. We hebben uitgebreid uitleg gekregen over de auto en zijn (en worden er nog) altijd heel vriendelijk geholpen. De medewerkers van Justlease hebben ons tijdens de looptijd altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan via mail en telefoon. In onze eindafrekening van het eerste jaar klopte iets niet en dit werd zonder problemen opgelost. Recent hebben wij pech gehad met onze auto en ook hier verliep alles vlekkeloos. Er was binnen no time hulp en de Opel dealer en Justlease regelen alle bijkomende zaken onderling. Hier heb je geen omkijken na! Al met al zijn wij erg tevreden over Justlease!

Manon
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.