155
Justlease
7.9/10
871 beoordelingen
10/10
11-11-2019

Toppers

Altijd correct.

Lucas van Seters
8/10
11-11-2019

duidelijke site, goede en heldere communicatie

Prima afhandeling, zeer snel

Ab
10/10
11-11-2019

Snel en duidelijk

Ik heb mijn schade met gemak kunnen melden. Daarnaast kreeg ik ook gelijk een oplossing aangeboden. Alles is soepel verlopen.

Nouhaila
9/10
04-11-2019

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen of ander soort problemen. Ik word automatisch gebeld door de garage voor onderhoud, dus eigenlijk heb ik nergens omkijken naar alles is netjes geregeld.

Ik ben zeer tevreden over JustLease, alles is goed geregeld en voor vragen zijn ze heel goed bereikbaar en je krijgt gelijk antwoord op al je vragen en de dingen die je nodig hebt voor het buitenland b.v groene kaart gaat allemaal perfect. Dus ik ben zeer tevreden.

Th. van der Meij
9/10
04-11-2019

Goed en Fijn leasebedrijf

Helaas (buiten mijn schuld) een paar keer te maken gehad met een schade aan mijn lease auto. EΓ©n telefoontje naar Justlease en je weet wat er moet gebeuren nl. contact opnemen met het Schadebedrijf, in mijn geval Schadenetwinkel te Houten. De onderlinge communicatie tussen Justlease en het schadebedrijf is prima. Alles wordt verder onderling geregeld. Je brengt de auto en haalt hem weer als hij klaar is en verder heb je er geen omkijken naar. Korte lijnen tussen Justlease en het schadebedrijf.

Grace Harinck
9/10
04-11-2019

onbezorgd genieten van een lease autro

Bij Just Lease aangemeld voor een auto in private lease, aflevering perfect en ook gedurende looptijd contract af en toe een extra mail van hen, nu ook weer omdat ik een andere auto kan uitzoeken; administratief geen omkijken naar, alles gaat vanzelf en heb ik het natuurlijk het liefst

Dick van der Waal
10/10
30-10-2019

Mijn complimenten!

Complimenten voor de medewerkers bij Fleetport. Tevens wil ik ook mijn dank uiten voor de medewerkers bij JustLease die ik aan de telefoon heb gesproken. Zij waren allen zeer klantvriendelijk en hebben mij het idee gegeven oprecht hun best gedaan te hebben om mijn vragen te beantwoorden.

Diana Wilde
9/10
29-10-2019

JustLease zorgenvrij rijden

Ik ben heel blij met mijn JustLease auto. Je betaalt natuurlijk iets meer per maand dan als je zelf een auto koopt. Maar, ik heb hierbij geen startkapitaal nodig, ik rijd een nieuwe auto en ik hoef me ook nog eens geen zorgen te maken over onderhoud of schade. Mij brengt dat veel rust en rijplezier.

Juna
9/10
28-10-2019

Klantvriendelijk

Duidelijke informatie, geen verborgen agenda. Behulpzaam zonder er om te vragen en duidelijk in het aanbod.

Oni
10/10
28-10-2019

Veilig onderweg

Altijd bereid tot positieve conclusie πŸ‘ŒπŸΎπŸ‘ŒπŸΎ

Xiomara
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.