155
Justlease
7.9/10
981 beoordelingen
10/10
07-07-2020

Snelle communicatie via de chat. Ook geen probleem om tijdens een chat een lolletje te hebben Met de medewerker . Dat is altijd wel fijn. Liever dan dat Zakelijke gedoe

Word altijd snel en duidelijk te woord gestaan

Wesley
10/10
06-07-2020

Justlease is gewoon een firma die ontzettend goed weet waar ze mee bezig is. Zeer deskundig en klantgericht personeel. Systems draagt bij aan de zeer goede dienstverlening!

Gewoon de beste lease ervaring ooit!

Jos Willemsen
9/10
06-07-2020

Mijn rij plezier en ondersteuning zijn goed geregeld bij Justlease.

Altijd goed geholpen

Klijn
7/10
06-07-2020

De lease,auto

Just lease geeft een passend advies en denkt mee bij onze wensen. Het gekozen allround pakket geeft veel zekerheid en dat is prettig. De hulp is snel en adequaat.

Ed
10/10
30-06-2020

Superfijne service

De keren dat ik Justlease nodig had ben ik snel en correct geholpen. Helemaal top.

Petra
10/10
29-06-2020

Zeer tevreden!

Ben zeer tevreden over Justlease. Heb m'n eerste auto alweer ingeleverd en ga nu ook de tweede bij hun leasen. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ook de aflevering van auto's verloopt zeer netjes en volgens afspraak.

Maurice van Lunteren
7/10
29-06-2020

Afstandelijk

Auto opgehaald in Amsterdam bij Justlease. Erg afstandelijk geholpen, doordat de medewerkers amper tijd voor je hebben, dit komende door teveel klanten en te weinig personeel. Tevens bij een nieuwe auto krijg je een kleinigheidje, echter als je een occasion least wordt het minder gewaardeerd, geen presentje helaas!! Erg jammer.

Patrick putter
8/10
24-06-2020

Wil je onbezorgd en veilig de weg op zonder verdere omkijken !!!

Just Lease , daar wil ik blijven leasen. Zeer duidelijk en makkelijk, je hoeft alleen te tanken. Je maandelijkse termijn bedrag oven maken. Daar zit bijna alles in.

Dhr. E. Voll
2/10
18-06-2020

Matige klantenservice

Ontzettend weinig service richting klant gedurende de hele contract periode van 2 jaar. Ik zal niet weer een lease auto bij justlease afnemen of anderen dit aanraden.

Anneke
5/10
16-06-2020

Wet van murphy

Black box die al vanaf het ben niet werkt. Hier pas op geattendeerd ben daardat er van app naar internet is overgestapt. Geen automatische onderhoudsbeurt melding ondanks haal en breng service. Black box vervangen, maar helaas gaf deze een storing waardoor alle alarm l ampjes in auto blijven branden. Hierdoor kon de geplande onderhoudsbeurt niet worden uitgevoerd. Auto zonder beurt retour gebracht. Ruim 2 uur later door nood centrale opgehaald. Nu bij dealer die black box gaat verwijderen om te kijken of alles dan weer functioneert. Huur auto meen gekregen. Nu afwachten wanneer hij klaar is. Dan moet er weer een nieuwe afspraak gemaakt worden voor onderhoud en een aparte afspraak voor weer een nieuwe black box. Hopelijk word de factuur voor autohuur tegen gehouden, anders eerst voldoen en dan krijg ik het weer terug (lekker efficiënt). Dat is nog een positief puntje. Met andere woorden heb tientallen mensen in 24 uur aan de telefoon gehad, garage, lease maatschappij, berging etc. En kan dus als de auto terug is weer opnieuw beginnen met plannen black box en onderhoud. Hou van gemak, maar dit is zeker geen gemak of efficiënt. Niet blij. Hopelijk gaat het de 2e ronde beter.

Thea van der Weij uit De Meern
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.