SternPoint
8.9/10
385 beoordelingen
SternPoint
SternRent
10/10
09-02-2020

Blijdschap na resultaat reparatie schade

Kwaliteit is super van reparatie

Jim van Dommelen sr
10/10
07-02-2020

Toppers

Goed behandeld en goeie service

Mike
10/10
03-02-2020

Topbedrijf

We hebben onze auto met schade gebracht, een prima leenauto meegekregen , en na een kleine week konden we onze auto weer ophalen , prachtig Schoongemaakt, binnen en buiten en opgepoetst

F.A.M. Van der Ham
10/10
02-02-2020

Geweldig

Geweldig Service

C van Gelder
10/10
01-02-2020

Schade herstel

Prima gerepareerd Onzichtbaar Uitstekend vervangend vervoer Mijn auto is een kia picanto Kreeg een vrijwel nieuwe Opel corsa mee met vrijwel alle opties (Ik ben allrisk verzekerd inclusief. Vervangend vervoer Niets dan lof over de gang van zaken

G.met. v.hamersveld
10/10
31-01-2020

klanttevredenheid

Svala Weesp onderscheidt zich door een optimaal klantgericht optreden, uitstekende kwaliteit uitvoering van werkzaamheden, afspraken worden punctueel nagekomen

Pieter
10/10
29-01-2020

super

Alles is netjes uitgevoerd. De auto is zelfs aan de binnen- en buitenkant schoongemaakt. Binnen de afgesproken tijd was alles klaar.

Willem Brand
9/10
28-01-2020

Schadeafhandeling

Prima geholpen. Vervangend vervoer stond klaar en prima hersteld binnen de afgesproken termijn

H.Klein
8/10
27-01-2020

Best wel oke

In principe was mijn ervaring met stern bedt wel oke

Murat
3/10
26-01-2020

Bumper spuiten en alarm daarna defect

Afspraak om auto op te halen gemaakt maar auto was niet klaar. Tevens alarm defect na reparatie. Koste een hoop extra tijd en ergernis. Wel erg vriendelijke mensen maar ben zeer ontevreden. 3 Dagen mijn auto kwijt geweest voor het spuiten van een bumper, dat moet sneller kunnen. Wel netjes gerepareerd overigens.

Diko
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.