SternRent
9.1/10
2168 beoordelingen
SternPoint
SternRent
10/10
23-03-2020

Top service en goede bestelbus

Goed geholpen door het personeel, bestelbus was keurig schoon. Alle gewenste systemen waren aanwezig

Karel
10/10
21-03-2020

Beste service die ik in lange tijden heb ontvangen

10+

Bob Aker Baarn
8/10
18-03-2020

Prima busje en vriendelijk geholpen!

Met 6 man op wintersport gegaan met een bus (Renault traffic). Nette bus, technisch in orde en meer dan genoeg ruimte. Verder ben ik vriendelijk geholpen aan de balie in Eindhoven, prima service! Enige nadeel is het wat vele papierwerk voorafgaand aan het huren. Dit mag van mij wat sneller, maar snap ook wel dat er bepaalde nauwkeurigheid vereist is.

Thomas
10/10
18-03-2020

Super snel!

zeer snelle reservering, geweldige klantenservice en een zeer schone en nette auto! ik zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden!

Jullisa
8/10
16-03-2020

Goedkoop en Goed uitgeruste auto's

Prima

W.M. van Drielen
10/10
16-03-2020

uitermate tevreden

Vriendelijk personeel. Prima auto !

René Baars
9/10
16-03-2020

Alles top geregeld!

Goede service, en prima prijs. Alles goed geregeld.

Alex
9/10
15-03-2020

ga zo door

een goede ervaring

gr merkens
9/10
15-03-2020

Spoed klus. Wij zijn een kleine onderneming in de kassenbouw industrie.en hadden haast om een klant te bedienen. Na telefonisch overleg met Stern Den Haag was er direct een caddy beschikbaar. Hierdoor konden wij nog de zelfde dag aan klant uitleveren. Hiervoor bedank ik Stern Den Haag. Goed team werk. Groetjes, Dhr. N.Voogt

Goede ervaring met kantoor stern Den Haag

Dhr. N.Voogt.
10/10
13-03-2020

Gemak van reserveren, correcte behandeling door baliemedewerker , rekening houden met gevraagde voorzieningen in de te huren bestelbus .

Baliemedewerker belde volgens afspraak terug om een en ander door te geven over de uitvoering van de bestelbus. Ook bij het afhalen zeer snel en correct behandeld. Verontschuldigde zich zelfs voor de vlekken op de bank in de bus ! Controleerde de bus zeer zorgvuldig , samen met mij, op oneffenheden.

Marianne Geerts-Borst
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.