68
Stern
9.1/10
2485 beoordelingen
SternPoint
SternRent
9/10
17-11-2019

Eerste kennismaking met Stern, zeer goed bevallen!

Uiterst vriendelijke en heldere communicatie vanaf het eerste contact bij reservering. Wagen stond precies volgens afspraak rijklaar bij ophalen, vriendelijke uitleg bij overdracht. Prima, nette wagen. Ook bij retourneren persoonlijke begeleiding, en niet "sleuteltje droppen" Bij toeval Stern ontdekt omdat ik op zoek was naar een automaat voor een schappelijke prijs, een eye opener!

Erik te N.
10/10
17-11-2019

Top

Geheel tevreden

Jerry
10/10
16-11-2019

Top bedrijf

Top auto's , top personeel zowel telefonisch als aan de balie . Gewoon een top bedrijf . Ik ga der zeker vaker gebruik van maken .

Boris Cobanovic
10/10
16-11-2019

Fijne eerste ervaring

Ivm met privé omstandigheden had ik snel voor twee dagen een auto nodig. Bij de online boeking was iets niet goed gegaan. Mijn gewenste type was niet beschikbaar. Wel een upgrade. Voor hetzelfde bedrag heb ik twee dagen in een heerlijke auto gereden. Dank!

Ingrid
9/10
16-11-2019

Vriendelijk en snelle service.

Snel en vooral duidelijk, Medewerker aan de balie staat je vriendelijk en deskundig te woord. Alles is gewoon perfect gegaan ben zeer tevreden. Zeker een aanrader.

B. Jora
9/10
15-11-2019

Reparatie schade auto

De reparatie van de schade aan mijn auto is zeer professioneel uitgevoerd. Vanaf het vaststellen van de schade en de verwachtte kosten, het maken van de afspraak, het nakomen van de planning van de reparatie en de communicatie over wanneer de auto klaar was is door Stern aan alle verwachtingen voldaan. Als bonus zag mijn auto er ook nog uit om door een ringetje te halen. Toch heel prettig ondanks dat de aanleiding vervelend is.

Rob
10/10
14-11-2019

En als het moeilijk wordt...

...lost Stern het op! Wij hebben nog nooit zo tevreden een auto gehuurd. Des ondanks niet alles helemaal rond liep. De medewerker aan de balie heeft alles gegeven, om het probleem op te lossen. Hartelijk bedankt hiervoor!

Familie Christensen
10/10
14-11-2019

The best rental company.

Very satisfied ,no complaints.

Jurette &Vilma Girigorie
10/10
13-11-2019

Tevreden klant!

Snelle service

Klant
9/10
13-11-2019

Goede service en goede bestelwagen

Professionele service, ook voor particulieren De bestelwagen was keurig en nieuw Alles tegen een prima tarief Dit was de tweede keer dat ik hier huurde en kan het iedereen aanbevelen

Tjasse
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.