68
Stern
9.1/10
3319 beoordelingen
SternPoint
SternRent
9/10
18-01-2021

Verhuisbus

De auto was prima in orde, de laadklep is handig en deze auto is ook te besturen met rijbewijs B.

Hans
10/10
18-01-2021

Top service bij Stern Dordrecht! Betrokken medewerkers KLANTVRIENDELIJK!!

De dames en heren ( met name Sander en Ursula) zijn super vriendelijk en heel flexibel. Ruimdekend en altijd bereid om je te helpen!

A
10/10
17-01-2021

Bus gehuurd kleine verhuizing

goede service prima materiaal kan het iedereen aanbevelen

Evert
10/10
17-01-2021

WERELDS!!

werelds

Harvey Boyd den Besten
10/10
17-01-2021

Goede service

Ik wilde last minute een auto huren en er werd meteen meegedacht wat de beste optie was. Hierbij werd niet perse de duurste optie tot me opgedrongen, maar gewoon hun eerlijke mening. Auto was helemaal schoon en netjes meegegeven.

Ferry Jainathsingh
8/10
17-01-2021

Goede service voor een goede prijs

Vriendelijke personeel, eenvoudig reserveringssysteem online, makkelijk reservering aan te passen tijdens de huur perode via telefoon - al met al een plezierige ervaring

N.R. Westerhuijs
10/10
17-01-2021

Top top top

Geweldige service met meedenkend personeel

Adnan Hassan.
9/10
15-01-2021

Goede service

Prima reserveren, goed geholpen, goede auto, busje met laadklep. Borg na een dag retour, kortom zeer goed.

MZ de Graaf
9/10
14-01-2021

Prima service en goede kwaliteit van het gehuurde voertuig.

N.v.t.

Hans
10/10
14-01-2021

Echt vriendelijke netje

Super blij

Y.louaman
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.