68
Stern
9.1/10
3169 beoordelingen
SternPoint
SternRent
10/10
16-09-2020

Dick P

Een hele vakantie gehad die is begonnen bij stern rent en daar ook is beëindigd met een nieuwe auto voor een prima prijs geen gedoe met kilometers die moeten worden verrekend en snelle en goede service verlening echt een aanrader

H.G.Plomp
9/10
14-09-2020

tevredenheid

als je je als klant meld bij Stern Schadereparatie verlopen vervolgens alle procedures en afspraken volgens da afspraak. Dit in een sfeer van klantvriendelijkheid en anticipatie met deskundige uitvoeren g.

Remgo
10/10
14-09-2020

Een tevreden terugkerende klant!

Fijne service en goede auto’s

Joep van den Brand
9/10
14-09-2020

TOP!!

Vaste prik als het gaat om auto huren, aanbod van auto's ruim en de service is top!!

CT
9/10
13-09-2020

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en betrouwbaar in zowel reserveren, medewerkers als materiaal.

Cees de Kock, KBM retailsupport
8/10
12-09-2020

Goed geregeld

Vaker gehuurd, na tevredenheid

S.Budha
9/10
12-09-2020

Aanrader

Top

Mo
9/10
11-09-2020

Goed bedrijf!

Voor de vakantie besloten een auto te huren bij SternRent. We wilden graag zorgeloos op vakantie en zouden behoorlijk wat kilometers maken. Onze eigen auto kon niet tijdig meer naar de garage dus daarom gekozen voor de huur auto. Uiteraard, kwamen we door de vele kilometers, al gauw bij SternRent terecht, daar je kilometervrij huurt. Op zondag een auto geboekt voor de maandag erna, lukt in eerste instantie niet. Daarop maandag gebeld en ja hoor, er stond genoeg klaar. We kregen echt een prachtige en heerlijke auto mee, waar we 2 weken volop van genoten hebben. De auto was zo goed als nieuw, keurig onderhouden en reed en zat bovendien geweldig. Na de vakantie hebben we hem met moeite weer ingeleverd... Bij het inleveren van de auto werden we ook zeer vriendelijk geholpen. Al met al een geweldige ervaring op deze manier. Wij komen zeker snel terug!

K
10/10
11-09-2020

Zeer te vrede over de huur van de auto zonder extra kosten met de kilometers

Zeer nette auto en alles is goed verlopen volgens afspraak Top👍

Jeffrey
9/10
10-09-2020

Zeer tevreden

Prettig ontvangst en behandeling, Nette auto mee gekregen, geen klachten. De retour afhandeling was ook prima, kom zeker terug als het nodig mocht zijn.

Rob Jacobs
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.