181
Zicht adviseurs
8.6/10
1830 beoordelingen
9/10
15-09-2020

Fijn geregeld allemaal.

Goed adequaat en correct geholpen

M.H. de Groot
9/10
13-09-2020

Duidelijk en professioneel!

Met oplossingen komen als je de gevraagde bewijsstukken niet kan leveren.

S.H.P.C.M. Goes
10/10
09-09-2020

prettige ervaring

prima snelle afhandeling en duidelijke uitleg

M.Y. van Houten
10/10
08-09-2020

Zeer tevreden.

Dezelfde dag nog een Schade-expert thuis die alle schade heeft opgenomen en binnen 2 weken alles afgehandeld. Weer een zorg minder!

J.H. Godschalk
8/10
07-09-2020

geluk bij een ongeluk

Na een ongeval met de racefiets moest er het e.e.a. geregeld worden. Dan is het fijn wanneer je terug kunt vallen op een partij die het serieus neemt. Ik had gelukt dat ik bij een partij verzekerd bent die meedenkt en je verder helpt zonder gezeur. Bij elk gesprek wordt er eerst gevraagd hoe het met je gaat en daarna pas de zakelijke dingen. Dit geeft je een goed gevoel.

M.J. Janssen
10/10
03-09-2020

Snel en vriendelijk

De schade is snel en vakkundig afgehandeld. Met een hele goede vriendelijkheid. Dit was de eerste keer dat ik de duikverzekering van Zicht moest aanspreken, maar mijn schade is precies de redenen dat ik een verzekering bij Zicht heb afgesloten. Zicht heeft mij niet teleurgesteld, zeer te vreden.

L. van Marle
9/10
03-09-2020

Ook thuis bij schade

Eerste vraag was of mijn zoon geen letsel had

A. Meijer
9/10
03-09-2020

Vriendelijke benadering en snelle en correcte schade-afhandeling

Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Schade-afhandeling was snel en correct. Zeer tevreden met Zicht.

G.C. Kessels
10/10
03-09-2020

snel en correct

goed

S.H. IJdema
10/10
03-09-2020

behulpzame medewerkers

vriendelijk,vlot en ervaren

VVE Weerdenstein p/a de heer F. de Bruin
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.