Onderhoud
8.5/10
155 beoordelingen
Ketelvervanging
Onderhoud
Storing
7/10
13-09-2019

Goeie ervaring mee betreft jaarlijks onderhoud

Mag beter gecommuniceerd worden betreft de afspraken

Plien
4/10
09-09-2019

Slecht

onvriendelijke klantenservice die brutaal en asociaal zijn

anoniem
9/10
07-09-2019

vaklui

prima

Wim Rosbergen
9/10
06-09-2019

Al jaren kom mampaey over de vloer ben erg te vreden.altijd vriendelijk. Blij het zo houden.

Heel goed geen klachten

Meredith
8/10
03-09-2019

Betrouwbare dienstverlening

Tot nu toe zijn de onderhoudsafspraken altijd conform afspraak en prima kwaliteit volbracht. Nog geen incidenten plaatsgevonden met installatie.

Regina
9/10
03-09-2019

Wij hebben geluk gehad

Deze monteur die normaal niet in onze regio werkt, kwam mij zeer vertrouwd over en zeker zeer vakbekwaam.

André
10/10
23-08-2019

Grondig ,zowel in werk als uitleg

Zeer prettig

Bri
8/10
14-08-2019

werkzaamheden

Werkzaamheden mochten eerst niet door mampaey zelf gedaan worden, maar zijn na ruim 1 week wel zelf gedaan.

enrico
9/10
12-08-2019

Uitstekend

Alleen de verwijs-/bevestigingsknop van de afspraak in de mail, werkte niet waardoor ik moest bellen.

A.Rodenburg
10/10
05-08-2019

Deskundige, duidelijke werkwijze!

De monteur van Manpaay heeft mij(als leek) heel goed uitgelegd hoe het allemaal behoort te werken en wat hij eraan ging doen zodat het ook weer goed ging werken :-)

Silvana Lek
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.