Storing
8.3/10
228 beoordelingen
Ketelvervanging
Onderhoud
Storing
10/10
14-09-2019

Super service

Telefonisch direct afspraak kunnen maken bij probleem met de ketel. Monteur kwam op tijd, was zeer vriendelijk, werkte netjes, loste het probleem snel op en gaf duidelijke uitleg en instructie, ook over zaken die niet direct aan de orde waren. Super ervaring.

Margot
2/10
20-08-2019

Zwaar teleurgesteld ( voor maken van afspraak op korte termijn wat zeer noodzaakelijk was) telefoniste heeft geen enkle moeite gedaan om te zorgen dar wij werden geholpen.

Elke keer als wij mampaey nodig hadden kregen we een zeer onbeschoft dame aan de lijn en werd bot gereageerd. Totaal manierloos vertoning wie dan ook de telefoon opnam.

Ja mag
10/10
16-08-2019

Weigerende waakvlam opgelost door de vakman

Mampey heeft voor ieder probleem een specialist in dienst. Voor schoonmaak, onderhoud en reparatie. Ieder zijn vak, en zo hoort het ook. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt en daarna nog de vervanging van het drukvat en een nieuw kraantje bleef ik last houden van een waakvlam die telkens uitging. Na een telefoontje met de service afdeling werd er een monteur gestuurd die al gauw zag wat er aan de hand was. Een ventilator die niet meer draaide( zonder lucht geen vuur) en een thermokoppel die ook niet meer deed wat hij moest doen.. De monteur legde uit dat die onderdelen ook met de beveiliging te maken had en daarom de waakvlam uitschakelde. Weer wat geleerd! Na gedane arbeid en alles weer netjes dicht gemaakt te hebben is de monteur, een hele vriendelijke man die alles geduldig uitlegde wat hij deed vertrokken naar zijn volgende klant, een gelukkig mens achterlatend met een nog steeds prima werkende ketel

John Hanswijk
8/10
16-08-2019

Goede en nette service van de monteur

Goede service

Spongebob Squarepants
9/10
12-08-2019

Goed

Goed

Tabbers
10/10
26-07-2019

Super kon niet beter

Geweldig

Marianne
10/10
24-07-2019

Uitstekende en vlotte service

Uitstekend

Kirsten van den Ouden-Feenstra
9/10
19-07-2019

tevreden

prima alles geregeld zoals afgesproken problemen worden altijd opgelost

zonder naam
8/10
19-07-2019

Monteurs mogen het wel wat netter achterlaten. Voor de rest is alles prima.

Goed

Geen naam
9/10
17-07-2019

Ga zo door top

Goef

C Batenburg
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.