168
Mampaey
8.4/10
421 beoordelingen
Ketelvervanging
Onderhoud
Storing
10/10
14-09-2019

Super service

Telefonisch direct afspraak kunnen maken bij probleem met de ketel. Monteur kwam op tijd, was zeer vriendelijk, werkte netjes, loste het probleem snel op en gaf duidelijke uitleg en instructie, ook over zaken die niet direct aan de orde waren. Super ervaring.

Margot
7/10
13-09-2019

Goeie ervaring mee betreft jaarlijks onderhoud

Mag beter gecommuniceerd worden betreft de afspraken

Plien
4/10
09-09-2019

Slecht

onvriendelijke klantenservice die brutaal en asociaal zijn

anoniem
9/10
07-09-2019

vaklui

prima

Wim Rosbergen
9/10
06-09-2019

Al jaren kom mampaey over de vloer ben erg te vreden.altijd vriendelijk. Blij het zo houden.

Heel goed geen klachten

Meredith
8/10
03-09-2019

Betrouwbare dienstverlening

Tot nu toe zijn de onderhoudsafspraken altijd conform afspraak en prima kwaliteit volbracht. Nog geen incidenten plaatsgevonden met installatie.

Regina
9/10
03-09-2019

Wij hebben geluk gehad

Deze monteur die normaal niet in onze regio werkt, kwam mij zeer vertrouwd over en zeker zeer vakbekwaam.

André
10/10
23-08-2019

Grondig ,zowel in werk als uitleg

Zeer prettig

Bri
2/10
20-08-2019

Zwaar teleurgesteld ( voor maken van afspraak op korte termijn wat zeer noodzaakelijk was) telefoniste heeft geen enkle moeite gedaan om te zorgen dar wij werden geholpen.

Elke keer als wij mampaey nodig hadden kregen we een zeer onbeschoft dame aan de lijn en werd bot gereageerd. Totaal manierloos vertoning wie dan ook de telefoon opnam.

Ja mag
10/10
16-08-2019

Weigerende waakvlam opgelost door de vakman

Mampey heeft voor ieder probleem een specialist in dienst. Voor schoonmaak, onderhoud en reparatie. Ieder zijn vak, en zo hoort het ook. Na de jaarlijkse onderhoudsbeurt en daarna nog de vervanging van het drukvat en een nieuw kraantje bleef ik last houden van een waakvlam die telkens uitging. Na een telefoontje met de service afdeling werd er een monteur gestuurd die al gauw zag wat er aan de hand was. Een ventilator die niet meer draaide( zonder lucht geen vuur) en een thermokoppel die ook niet meer deed wat hij moest doen.. De monteur legde uit dat die onderdelen ook met de beveiliging te maken had en daarom de waakvlam uitschakelde. Weer wat geleerd! Na gedane arbeid en alles weer netjes dicht gemaakt te hebben is de monteur, een hele vriendelijke man die alles geduldig uitlegde wat hij deed vertrokken naar zijn volgende klant, een gelukkig mens achterlatend met een nog steeds prima werkende ketel

John Hanswijk
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.