48
Prothesen
8.8/10
141 beoordelingen
7/10
05-09-2019

voor de derde maal de klos.

zullen nog een goede bijdrage moeten leveren om een succes te behalen. Mijn uitgangspunt is " ik wil kunnen lopen." mijn ontslagdatum is voorlopig ingetrokken door BASALT.

leo.j.schmitt
10/10
03-09-2019

Livit top

Zeer vriendelijk zeer ervaren fijne mensen.

Gerard van Veldhoven
9/10
22-08-2019

Uitstekend

Zeer professionele mensen, begrip voor mijn situatie, zeer vriendelijk zodat ik mij snel op mijn gemak voelde. Er wordt geluisterd naar de persoon en na een trauma is dit een zeer belangrijk aspect.

Mevr. M Bruinsma
9/10
17-08-2019

goed

gewoon super

erik aben
8/10
12-08-2019

Goed

Goed

Anoniem
9/10
19-07-2019

Tevreden met Livit

Met uitzondering van (de duur) van mijn bad prothese, ben ik ÉRG tevreden met de service van Livit. ÉN ben dankbaar met de service en inzet van Robin van Gestel

Tilly
10/10
18-07-2019

Vernieuwend, spannend en hoopvol..!!

Hoopgevend en met een vooruitziende blik de toekomst te gemoed..!!

Trus..
9/10
15-07-2019

Hulp bij rechter onderbeen-prothese

Vanuit Heliomare geholpen bij mijn revalidatie en een perfecte prothese gekregen. Enorme gastvrijheid en altijd een goede uitleg op je vraag. Had geen betere service durven wensen!

Jan-Jaap
10/10
03-07-2019

ontzettend goed geholpen

door een ongeval en na amputatie van mijn onderbeen kwam ik in contact met de firma livit ze hebben een goeie prothese voor mij gemaakt de koker paste meteen goed . na een paar kleine aanpassingen aan de prothese liep ik na ruim een jaar in een rolstoel en een revalidatie periode van 13 weken waarvan 7 1/2 week met prothese gewoon weer de deur uit af en toe een nieuwe koker maar dat is het eerste anderhalf jaar zo dus dat neem ik op de koop toe al met al ben ik top geholpen door arnold en cor het zijn twee toppers ( ook op hun vakgebied ) haha zonder de service en kundigheid had ik waarschijnlijk nog niet zo goed gelopen als dat ik nu doe dankzij livit heb ik weer een groot deel van mijn leven terug ik loop weer ze noemen het een handicap / beperking maar ik zie het als een extra uitdaging in het leven zo ga ik er positief mee om iedereen bij livit bedankt voor alles vriendelijke groet Arno de jong

Arno de jong
10/10
27-06-2019

Het perfecte plaatje

Na amputatie van mijn onderbeen heb ik kennis gemaakt met een fijne ondersteuning van orthopedisch adviseurs\instrumentmakers en schoenmaakster. De samenwerking van deze medewerkers Livit met artsen, physician assistant en fysiotherapeuten van het Maasstad ziekenhuis lijkt mij uniek en uw team wordt door hun graag gezien, gehoord en om advies gevraagd. Problemen met prothese worden door deze werkwijze ook samen, tijdens training, met fysiotherapeut en patient besproken. Deze samenwerking werkt effectief en efficient want instellingen worden ter plekke aangepast en andere noodzakelijke aanpassingen worden in de werkplaats uitgevoerd zodat client weer snel over zijn prothese kan beschikken. Bovendien worden aangebrachte wijzingen 1 week later, samen met client en fysiotherapeut, geevalueerd. Altijd werd er uitgelegd waarom en waarvoor wijzigingen nodig waren en deze pakten meestal goed uit. De medewerkers zijn communicatief vaardig, oprecht in je geinteresseerd en fijn in de omgang. Hun dienstverlening is uitmuntend, zij gaan altijd voor het beste resultaat. Al met al vormen zij een goede en fijne ondersteuning tijdens een wat moeizaam verlopen revalidatie proces. Allen hebben in deze periode veel respect en vertrouwen bij mij opgebouwd en ik ben ze dan ook meer dan tevreden en zeer dankbaar.

Willem Heinen
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.