48
Schoenen
8.4/10
600 beoordelingen
7/10
20-01-2020

de zorgverzekering bepaald.

jammer dat er steeds minder vrije keuze is, schoenen zijn toch bepalend en nu bepaald de zorgverzekering wat ik mag dragen

anoniem
8/10
18-01-2020

goed ,zeker het laatste paar schoenen

goed

h van den hoek
9/10
18-01-2020

Livit grote klasse

Al jaren kom ik bij Livit. Voor diverse hulpmiddelen maar momenteel alleen voor mijn orthopedische schoenen. Moet zeggen dat ik iedere keer weer goed geholpen wordt. Waar ik ook mee kom. In de tussentijd is er uitgezocht welk leer er het beste bij mijn voeten pasten waardoor ik het minste problemen heb en ook welk model. Ben zeer tevreden over de manier hoe dat proces is verlopen en ben iedere keer blij dat als er wat is of als ik nieuwe schoenen krijg ik weer tevreden naar buiten stap.

MarLies Pruyssers
8/10
17-01-2020

goed

goeie parkeergelegenheid

Anoniem anoniem
8/10
16-01-2020

Tevredenheid en vakkennis

Diverse malen geweest. Orthese aangemeten en geleverd. 2 schoenen uitgezocht en aangepast. Vriendelijke behandeling, met vakkennis.

Anoniem
8/10
15-01-2020

een goede keuze maken schoenen osb /osa een juiste beoordeling van asb / osa schoenen

ervaring met livit zijn goed te noemen met name dhr Arum Ahmadi zijn kundigheid het aanmeten van schoenen , vriendelijkheid.

anoniem anoniem anoniem anoniem
10/10
15-01-2020

Blij met Livit om hun deskundigheid en professionaliteit!

Heb nu enige jaren kennis met orthopedische schoenen en kniebraces! Ben blij dat ik nu een stuk stabieler ben met lopen en staan!

RADEN MAS Willybudi Lodewijk Thoral
9/10
15-01-2020

een super schoen

gewoon goed. schoen goed . service goed .

l.j.c.m.stolk
8/10
15-01-2020

GOED

CORRECT EN HULPBEREIDHEID

HENK ANON
8/10
14-01-2020

Goede ervaring.

Het is bij mij in de buurt,wordt goed ontvangen bij binnen komen hoef niet lang te wachten,afspraak tijd is goed.Invormatie is goed.

J.M.Schrijver.
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.