48
Schoenen
8.4/10
648 beoordelingen
5/10
20-03-2020

Slecht

Lange wachttijden wel vriendelijk personeel, maar niet écht deskundig.

Fred Krijnen
5/10
19-03-2020

Professioneel?? Professioneel??

Ik had te maken met een adviseur die niet echt luisterde. Na levering van de schoenen bleken de steunzolen niet goed te zijn. Ik heb er eerst 3 weken op gelopen met veel pijn. Na een afspraak zijn ze iets aangepast maar ze passen gewoon niet. Uiteindelijk mijn oude steunzolen in de schoenen gedaan en alles is opgelost. Medio april heb ik vervolgafspraak. Ondertussen bellen ze wel binnen 2 weken na het versturen van de rekening waar het geld blijft.....

Bauke Dijkstra
10/10
17-03-2020

Súper buitensport schoenen!

In goed overleg samen tot een zéér tevreden eindresultaat gekomen. Uitgaande van de bestaande leest werkelijk een uitstekend.eindresultaat bereikt. Bergschoenen eigenlijk alleen maar ingelopen om ze soepel te maken. Géén drukpunten/blaren!!!

Niko Verheij
8/10
17-03-2020

Top

Vriendelijk, goede behandeling

anoniem
10/10
14-03-2020

weer een goed product

Ik heb pas weer nieuwe maatschoenen gekregen en ben er superblij mee het loopt heerlijk en ze zien er goed afgewerkt en mooi uit en heb er al mooie positieve reacties op gekregen en hoop er veel plezier van te hebben

Michiel Brokkelkamp
10/10
12-03-2020

TOP

IK BEN ZEER TEVREDEN OVER LIVIT,HEB OOK DOORGEGEVEN AAN MIJN PEDICURE.ZIJ KRIJGT VEEL VRAGEN OVER EEN GOEDE SCHOENMAKER

H.E.Marsen-Bos
8/10
12-03-2020

tevredenheid

alles naar onze wens afgehandeld

J. Groeneveld-de Vries
10/10
12-03-2020

een blij gelukkig mens.wat mijn schoenen betreft.

ik weet het jaartal niet eens meer zolang ben ik al klant van livit. buiten dat ben ik ook nog van de korte stukjes die ik loop een wandelende reclame maker voor livit.ben vaak genoeg aangesproken over mijn schoenen. had toen van marije als ik de naam nog weet van die kaartjes gehad die ik dan uitdeel als ik weer wordt aangesproken.

hortensia van gennip
9/10
11-03-2020

geen

prettig zoals ik geholpen ben

H.Kroonenberg=Kohl
9/10
11-03-2020

Livit: de professionele schoenmaker !

Na eerder drie paar orthopedische schoenen te hebben gehad welke waren afgekeurd door de revalidatiearts i.s.m Livit heb ik nu precies de goede schoenen. Ik kan nu, na ernstige periformus klachten, van het ene op het andere moment goed lopen en vooral zónder pijn. De deskundigheid van de voetspecialist bij Livit in Groningen heeft mij weer op de been geholpen. Livit Groningen Bedankt !!

Anoniem
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.