48
Orthesen
8.6/10
1560 beoordelingen
10/10
26-11-2020

Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Jikkenien Deerenberg
9/10
26-11-2020

Een mooie en goede duimbrace

Goed, vriendelijk en vakkundig personeel helpen je om een goede keuze in de hulpmiddelen te maken. Heel blij mee.

Carin
8/10
25-11-2020

deskundige advies en hulp

snel en vakkundig geholpen. Goede uitleg gekregen. er wordt alle tijd voor je genomen. Door de duidelijke uitleg worden er ook geen valse verwachtingen geschept

theo
9/10
25-11-2020

Tevreden

Zeer tevreden

J v d spek van meel
8/10
24-11-2020

Knie brace

Goed

Pattijn
10/10
24-11-2020

goede ervaring

word goed geholpen

Remco Eggenhuizen
8/10
24-11-2020

DANKBAARHEID ![ dat ik nu ondanks het hulp middel nu toch mijn hobby uit kan voeren, daar ben ik heel blij mee!

Ze voelde met mij mee ,en zocht naar oplossingen, is erg belangrijk!

Theodora
10/10
24-11-2020

Geweldig en hij nam de tijd

Goed

Anoniem
8/10
23-11-2020

Kleur

Net als de artikelen kleurrijk zijn geeft Livit door de goede zorgen ook weer wat kleur aan mijn leven .

Hanneke
10/10
23-11-2020

Vriendelijk. Behulpzaam

goed. Behulpzaam

Han. Lurkin
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.