48
Orthesen
8.5/10
910 beoordelingen
8/10
07-09-2019

deskundigheid is troef

Deskuindige ervaing ermee

anoniem anoniem
10/10
05-09-2019

Hulpvaardig en vriendelijk

verwijzing door de orthopeed naar Livit, kon snel komen, gipsafdruk gemaakt en na korte wachttijd was de orthese gereed. na kleine aanpassing ter plekke zat het als gegoten. Was er al na korte tijd aan gewend en ervaar beduidend minder pijn!

Peter
10/10
05-09-2019

Professioneel en zeer ,zeer klantvriendelijk.

Dit was onze eerste ervaring met Livit en wij vonden het zeer prettig,zoals we zijn behandeld en hoe hard er voor cliënten wordt gewerkt om ze op hun gemak te stellen.Ook de duur dat ik op het hulpmiddel heb moeten wachten ,was verrassend kort.Ik ben zeer zeer tevreden.

Mevr. van Vugt.
9/10
05-09-2019

Zeer tevreden

Livit is heel erg met je betrokken. Ze nemen de tijd voor je en luisteren ook naar andere problemen als die er zijn.

Rob K.
8/10
03-09-2019

In overleg is alles mogelijk

Zeer correcte en vriendelijke medewerkers waar je door wordt geholpen, rustige omgeving die geen stress veroorzaakt als je voor de eerste keer komt is het toch spannend.

Mark van Brink
8/10
02-09-2019

doorgaan zo

perfect

Anoniem
8/10
02-09-2019

goede service

overall goede service van begin tot eind

arie
10/10
01-09-2019

goed

wordt goed geholpen

C. van den Boom
8/10
01-09-2019

prima

goed geholpen

anoniem
9/10
01-09-2019

zeer goed

zorgvuldig in afspraken en leveringen

anoniem
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.