48
Steunzolen
8.5/10
568 beoordelingen
9/10
19-03-2020

Goed maar niet gekoep.

Goed.

S Jumelet-Van der Zande
9/10
18-03-2020

Goede, hulpvaardige deskundigheid

Bedankt voor het juist aanmeten van steunzolen, met name voor sport. Klachten in mijn knie zijn verdwenen en voetafwikkeling is veel minder pijnlijk dan voorheen.

LTE
10/10
16-03-2020

zeer vriendelijke service

Zeer vriendelijke en deskundige service

Yolanda de Haas
8/10
12-03-2020

een pluim

Ben goed geholpen

Annie de lange Annle de lange
10/10
11-03-2020

Prima.

Mooie nette winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Goede sfeer.

Chris uit Hoogvliet.
9/10
10-03-2020

Correcte, deskundige en fijne afhandeling

Na een ongeluk heb ik Steunzolen nodig, in eerste instantie alleen voor mijn rechter voet. Na 10 jaar, en een onlangs door Livit nieuw uitgevoeerd onderzoek, bleek mijn linker (gezonde) voet, door meer gebruik van linkerbeen, niet helemaal goed meer te functioneren. Na aanpassing door Livit, en snelle levering. Is mijn gehele lichaamshouding weer veel beter geworden. Dank voor de correcte, deskundige afhandeling. B. van Dongen.

B. van Dongen.
9/10
10-03-2020

zeer goed tot uitmuntend.

ik was te laat op de afspraak. werd gerustgesteld dat ik toch nog geholpen kon worden.Balie personeel was niet zo geweldig. Toen ik opbelde dat ik iets later kwam werd daar nogal moeilijk overgedaan Terwijl ik uitlegde dat het door het vervoer niet optijd was.

mevr O.F. Slom-Doon.
9/10
10-03-2020

Zeer goed

n.v.t.

Anoniem
8/10
07-03-2020

service naar klant

op elke door ons gestelde vraag een gedegen antwoord

anoniem
9/10
06-03-2020

Vriendelijke deskundigheid

Telefonische afspraak gemaakt binnen een paar dagen. Vriendelijk en duidelijk geholpen bij het aanmeten van de steunzolen. Voorkeur mogen aangeven (dit keer van stof), waarmee de steunzolen bekleed werden. Twee weken later steunzolen opgehaald en ze zaten als gegoten in mijn schoenen en ze lopen comfortabel en soepel. Ze zijn ter plekke wel nog iets dunner gemaakt. Ik heb al jarenlang steunzolen van Livit en ben er zeer tevreden over.

Hélène Bouwens
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.