48
Steunzolen
8.5/10
605 beoordelingen
9/10
06-07-2020

professioneel

Positieve ervaring met aanmeten van steunzolen. Ik draag ze nu enige weken. Ik heb er veel baat tijdens mijn werk, 8 uur lopen per dag en in mijn vrije tijd.

anoniem
8/10
04-07-2020

uitstekend

zeer goed

anoniem anoniem
9/10
02-07-2020

Goede service en deskundig advies

Het aanmeten en passen van de steunzolen werd vakkundig en professioneel gedaan, maar ook met een persoonlijke touch. Er werd aandacht besteed aan mijn hobby's en de impact van de steunzolen hierop en de mogelijkheden hiervoor. Topservice en advies!

Anoniem
6/10
30-06-2020

normaal

kom met deze vraag aan het einde van het traject

E.A. Vermeer
5/10
27-06-2020

Heb geen steunzolen, prutsers

Vriendelijk

D.Stoppels D. Stoppels
9/10
13-06-2020

Altijd snel en kundig geholpen

Ook nu zijn de ervaringen met de adviseur van Livit weer prima. Goed bereikbare locatie, snel en kundig geholpen (goede uitvoering van de Coronamaatregelen) en alle vertrouwen in de juiste behandeling.

Anoniem
9/10
14-05-2020

steunzolen

herhaal bestelling gedaan via de telefoon van mijn steunzolen. Vriendelijk en goed geholpen. Met 2 weken geleverd.

anoniem
7/10
13-05-2020

prima

professionele houding mag wat tactischer

anoniem
10/10
08-05-2020

Tevreden klant

Ben voor het eerst in contact gekomen met Livit op advies van mijn zorgverzekeraar. Ben een zeer tevreden klant door het geleverde product en vooral de fijne service van de orthopedisch Adviseur Jeffrey Geway.

Katharina
9/10
05-05-2020

Steunzolen

Prima ervaring

Antoon
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.