59
Oxxio
7.3/10
4456 beoordelingen
Internet, TV en Bellen
Energie
10/10
03-08-2020

Snel geholpen

Goed en effectief geholpen

Teunis

Hoi! Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. Zo hoort het! Bedankt voor je review. Groet, Mitchel van Oxxio

06-08-2020
7/10
02-08-2020

Aanrader

Kort en duidelijk

Piet

Hoi Piet! Bedankt voor je positieve review. Groet, Mitchel van Oxxio

06-08-2020
8/10
02-08-2020

De nieuwe klant.

DE overstap is eigenlijk probleemloos verlopen.

Piet Onderwater

Hoi Piet! Wat fijn om te lezen dat alles soepel verliep bij je. Bedankt voor je review en van harte welkom bij Oxxio. Groet, Mitchel

06-08-2020
8/10
02-08-2020

Overstap

Overstap naar OXXIO is zonder problemen verlopen

Els

Hoi! Wat fijn dat alles soepel verliep bij je. Bedankt voor je positieve review en van harte welkom bij Oxxio. Groet, Mitchel

06-08-2020
1/10
31-07-2020

Hoe het niet moet!!

super waardeloos,aso behandeld

jan ziggo!!
6/10
31-07-2020

Startpremie

Vervelend dat de startpremie zo laag is en je er zelf achteraan moet gaan om een dikke eindafrekening moet voorkomen. Verder zeer tevreden!

Joran

Hoi Joran! Bij Oxxio zijn we gericht op de online (zelf) service. Je kunt in de Oxxio app dus alles zelf wijzigen en bijhouden. Mocht je toch ergens niet uitkomen, chat dan met één van onze medewerkers in de app of via onze website. Bedankt voor je review en van harte welkom bij Oxxio! Groet, Mitchel

06-08-2020
8/10
31-07-2020

probleemloos

alles is goed gegaan, zo moeilijk hoeft het ook niet te zijn als je alles goed invult.

lia van der velden

Hoi! Wat fijn dat alles soepel verliep bij je. Bedankt voor je positieve review en van harte welkom bij Oxxio. Groet, Mitchel

06-08-2020
8/10
31-07-2020

Een overstap naar Oxxio

Alles ging prima en vlot, wel werd bij de start van levering het terrein bedrag plotseling 2x zo hoog als eerder afgesproken. Dit was eenvoudig terug te zetten gelukkig.

Doggen

Hoi! Het termijnbedrag wordt na de aanmelding inderdaad altijd herberekend aan de hand van het 3-jarig historisch verbruik van de woning wat we doorkrijgen van je netbeheerder. Mocht je toch minder verbruiken, pas je inderdaad eenvoudig zelf het termijnbedrag aan in de app of via mijn.oxxio.nl. Groet, Mitchel

05-08-2020
8/10
31-07-2020

Makkelijk overstappen

Aangemeld voor overstappen en alles gaat vanzelf!

Ritsema

Hoi! Wat fijn dat alles soepel verliep bij je. Bedankt voor je positieve review en van harte welkom bij Oxxio. Groet, Mitchel

06-08-2020
8/10
31-07-2020

Overstap

Is gewoon goed verlopen, zonder gezeur

R

Hoi! Wat fijn om te lezen dat alles soepel verliep bij je. Bedankt voor je positieve review en van harte welkom bij Oxxio! Groet, Mitchel

06-08-2020
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.