59
Oxxio
7.3/10
4986 beoordelingen
Internet, TV en Bellen
Energie
9/10
26-11-2020

Overstap vlekkeloos verlopen

Overstap vlekkeloos verlopen. Goede overzichtelijke app.

Rico
9/10
26-11-2020

Fijne firma

Heb eerder Oxxio gehad nu weer vind het fijn bedrijf nooit moeilijk

Pieter
5/10
26-11-2020

Matige klantenservice

Had op 20-11 de datum voor installatie internet en tv vooruitgeschoven van 1 dec naar 21 jan. Kreeg daar netjes bevestiging van. Maar kreeg op 25-11 toch een mail dat installatiepakket onderweg was en over enkele dagen bezorgd zou worden. Maar dat werd al op 25-11 bezorgd. Er over gebeld. Zou er over teruggebeld worden, maar dat is niet gebeurd. Ben nu toch benieuw of de monteur 1 dec voor (dichte) deur staat. En het zou me niet verbazen als dan ook gelijk de eerste termijn voor tv en internet van mijn rekening wordt afgeschreven.

J.V.
9/10
26-11-2020

Super fijne app!

Het overstappen heb ik via gaslicht.com gedaan. Alles was zo geregeld. Ik heb meteen een account aangemaakt voor de oxxio-app. Wat een geweldige app! Alles wat je wil weten is in te zien. Zo wordt dagelijks en zelfs per uur je verbruik bijgehouden en kan je middels het maandbudget zien of je goed bezig bent. Ook met een vraag kan je makkelijk bij de klantenservice terecht en krijg je direct antwoord (Althans dat is mijn ervaring).

Diane
6/10
26-11-2020

Krijg moeilijk contact met jullie, net overgestapt nog geen gegevens in de app. Wel toestemming gegeven, wil graag mijn verbruik bijhouden

Wil graag dat mijn slimme meters uitgelezen kunnen worden, al vaak via app contact. Nog steeds geen gegevens......vervelend

Angela Kuiper
8/10
26-11-2020

Overstap was duidelijk

Makkelijk te regelen

Nn
9/10
26-11-2020

Soepele overstap!

Geen gedoe. Simpele en snelle berichtgeving via internet.

Bert
2/10
26-11-2020

Zeer teleurgesteld

De Oxxio App werkt niet. Inmiddels 4x contact gehad en wacht nog immer op een reactie.

Jack
6/10
26-11-2020

Inloggen moeilijk op mijnoxxio

Problemen bij inloggen Mijnoxxio. Steeds "oeps er gaat is fout" ???

Leo Blokdijk
10/10
26-11-2020

Vlekkenloze overstap

Vlekkenloze overstap

Marcel
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.