59
Oxxio
7.2/10
4303 beoordelingen
8/10
16-11-2019

Overstap

De overstap verliep moeiteloos en de informatie was prima

Thea

Hi Thea! Bedankt voor je review en wat fijn dat alles zo goed verlopen is. Groet, Mitchel van Oxxio.

19-11-2019
10/10
15-11-2019

Alles ging goed

Wederom weer terug bij Oxxio, ik had me weer eens laten verleiden door een andere energiemaatschappij, en uiteindelijk waren die anderen helemaal niet goedkoper.

Laurens

Hoi Laurens! Welkom terug bij Oxxio. Super leuk! Bedankt voor je positieve review. Groet, Mitchel van Oxxio.

19-11-2019
9/10
15-11-2019

Happy, Good Experience

I was looking for somethings cheaper internet provider with good internet speed, and then I found Oxxio. I was bit confused about provider as this is the first time I heard about Oxxio with internet provider but I validate the speed and after consultation with Oxxio about speed and all I decided to take a risk. And trust me it was really nice experience from start till installation everything goes smoothly, and till now I am customer from last 3-4 weeks and Internet is going well. I intentionally writing this review because you should not always believe with negative reviews, their might be positive sign but people are not writing review if everything goes well.

Ganesh B
5/10
15-11-2019

Alles goed behalve montagebedrijf

Ervaring met Oxxio goed. Zou alleen ook in weekend bereikbaar moeten zijn. Medewerker van Oxxio bij montagebedrijf plaatsen om alles direct en beter te rapporteren naar directie.

Piet Peterse
6/10
15-11-2019

Ga zo door

Moet zelf alles aansluitinen

Jaap
8/10
15-11-2019

Netjes

Ben heel netjes te woord gestaan en goed geïnformeerd. Ging ook allemaal niet zo stijfjes en formeel, dat spreekt mij wel aan.

Margroet

Hoi Margroet! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden met ons bent. Dat zijn we ook met jou! :) Groet, Mitchel van Oxxio.

19-11-2019
8/10
15-11-2019

Oxxio bevalt

Goed

Ww

Hoi! Dat is mooi om te lezen. We doen ons best. Bedankt voor je review! :) Groet, Mitchel van Oxxio.

19-11-2019
8/10
15-11-2019

Niks gemerkt

Ik heb er niets van gemerkt dat ik ben overgegaan naar Oxxio Lijkt mij dus zeer positief

Eric

Hi Eric, bedankt voor de positieve review. Ik wens je een fijne dag verder! Groet, Wilco van Oxxio

19-11-2019
4/10
15-11-2019

Slechte service en klantenservice, alleen prijs iets beter

Klantenservice is echt gewoon zo bagger. Slecht bereikbaar, lange wachttijden en kan niet eens fatsoenlijk bellen want na een keuze menu wordt er gewoon verwezen zoek t maar uit in de app of chat en vervolgens niks meer gezegd. Het regelen van een monteur is ook zo slecht. 2x een monteur gehad die gewoon niet kwam opdagen echt belachelijk. En wanneer ik dan bel beloven ze van alles maar komen het niet na. Ronduit hele slechte ervaring. Ook geen compensatie voor de gemaakte fouten gekregen. Enigste positieve is de KPN rescue monteur die gestuurd werd, deze was vriendelijk en belde van te voren persoonlijk. Jammer, had meer verwacht van Oxxio dan alleen een lage prijs.

Daphne
10/10
15-11-2019

Goed

Goede overstap

Anoniem

Hoi! Wat goed dat de overstap vlekkeloos voor je verliep. Bedankt voor je review. :) Groet, Mitchel van Oxxio.

19-11-2019
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.