Stomazorg
9.1/10
148 beoordelingen
185
Product
Stomazorg
9/10
22-04-2020

Kundig, snel en kwalitatief zeer goed

Zeer goed, klantvriendelijk en il ben goed geholpen

Rosemarie
10/10
07-04-2020

Mens en klantvriendelijk

Altijd corect

Willy de Graef
10/10
07-04-2020

Uitmuntend

Altijd alles goed, of altijd meedenken naar een passende oplossing, en snelle en goede service, heb geen verbeterpunten voor bosman, ga zo door, dan blijf ik/Wij een tevreden klant voor bosman, en willen wij jullie daarvoor hartelijk bedanken. Gewoon een 10 verdiend, ik kan gewoon niet anders geven. Gr wilbert tiel

Schaft tiel
8/10
07-04-2020

netjes te woord gestaan en prima uitvoering

Alles is voor mij zeer duidelijk en de eventuele informatie betreffende de artekelen is zeer goed

Riet van Lith-Vreeburg
10/10
07-04-2020

Probleem bij lekkage goed opgelost

Ik had de afgelopen week vaker een lekkage (ileo-stome) dan de voorgaande 10 jaar! Tijdens de telefonische melding werd direct een stoma-verpleegkundige geraadpleegd. Het lotnummers van de huidplakken werd gecontroleerd en er werd direct een doosje huidplakken met een ander lotnummer opgestuurd. Gied meegedacht en meteen opgelost. Uitstekende service.

Bart
9/10
30-03-2020

Prima!

Problemen, als die er al zijn, kunnen vaak telefonisch snel worden opgelost.

Wim van Wieringen
10/10
26-03-2020

zeer goed en correct

19 jaar zeer goed en correct

Geluk
10/10
23-03-2020

Ik ben zo blij met Bosman.

Bestelling komt altijd netjes op tijd. Ik wordt altijd via de mail op de hoogte gehouden omtrent de bezorging. Bestelling is altijd compleet en mocht ik een keer extra nodig hebben, dan weet ik dat ik gerust kan bellen. Ik ben zeer tevreden.

Yvonne van Opijnen
9/10
29-02-2020

Tevreden

Mijn ervaring met Bosman zijn bijzonder goed. Vragen worden zo moge gelijk meteen beantwoord en anders binnen een hele korte tijd. Materialen zijn prima en er word gekeken en overlegd is mijn ervaring. Maw de medewerkers denken mee. De bezorging is geen probleem. Vandaag besteld morgen in huis! Tegenwoordig weet ik wat ik nodig heb en heb daarom krijg ik in overleg automatisch de bestelling iedere 3 maanden toegestuurd met een vooraf aankondiging via mail dat het geleverd gaat worden. Mocht het toch veranderen tussentijds is een telefoontje voldoende om iets te wijzigen. Al met al is voor mij Bosman een zekerheid dat me rust geeft qua materialen en service voor mijn stoma.

Helmy
10/10
24-02-2020

Topklasse

Ik ken geen enkel bedrijf waarvan de medewerkers zo klantvriendelijk zijn en zo betrouwbaar zijn als de medewerkers van Bosman.

Charlotte Hoogers
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.