139
Bosman
8.9/10
4484 beoordelingen
185
Product
Selecteer
9/10
13-02-2020

ALTIJD ALLES NETJES GEREGELD

JE KRIJG EEN MAILTJE WANNEER JE WEER RECHT HEB OP JE SPULLEN EN JE KAN ZELF DAG UIT KIEZEN WANNEERZE MOETEN LEVEREN SUPER

b BLOMMAERT Blommaert
3/10
12-02-2020

bureaucratisch bestel systeem

Prettige medewerkers maar een onlogisch administratief systeem dat de bestellingen bij houdt. Een bestelling van de klant moet in het declaratiesysteem van Bosman passen, anders leveren ze het niet. Een tijdelijk lager verbruik wordt een volgende keer afgestraft: het past niet in hun systeem om het weer naar het oorspronkelijke niveau terug te brengen. Er wordt vanuit Bosman (en de verzekeraar) gedacht en niet vanuit de klant.

Puck
10/10
12-02-2020

👍

Ik ben al jaaren klant van Bosman. Ik ben erg tevreden 💐

M. Tosun
9/10
12-02-2020

Uitstekend

Was goed

Nardvanderlinden
9/10
12-02-2020

Persoonlijk passende hulpmiddelen

Goede persoonlijke benadering

Adam
10/10
11-02-2020

Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Alles voorradig van wat wij nodig hadden.

Mevrouw van den Biggelaar-Timmermans.
8/10
11-02-2020

snelle levering

Bij telefonisch contact een deskundige direct aan de lijn en zorgt ervoor dat de bestelling via een track and trace goed te volgen is. Daardoor ook de bestelling op de juiste dag geleverd en bezorgd wordt.

dhr. Adriaan van den Berg
9/10
11-02-2020

heel goed

altijd op tijd een nieuwe levering

t. Kooij T. Kooij
10/10
11-02-2020

Uitstekende leverancier voor je stomamateriaal.

Door mijn Stoma Varices heb ik Niltac spray nodig om de plak los te weken. Mevr. Duyvendijk e.a hebben er voor gezorgd, dat mijn zorgverzekeraar dit vergoed. Ook de vervolgaanvragen heeft Bosman voor mij geregeld. Niets dan lof. Ook de bestelling en levering worden altijd keurig netjes verzorgd. Dus raad ik Bosman zeker als leverancier aan.

F. Vos
8/10
11-02-2020

uitstekend

prima ervaring

P.Blok
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.