129
BLG Wonen
8.4/10
1842 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
1/10
25-11-2020

Slecht bereikbaar! Na 3 keer contact opnemen en menu doorlopen eindelijk na een dag het juiste formulier binnen. Deel een van de vraag beantwoord. Deel 2 proberen we een andere keer

Slecht geholpen

Annemarie
10/10
25-11-2020

Persoonlijk, warm welkom, duidelijkheid

Wij zijn bij BLG wonen gekomen door onze financieel adviseur. De overstap met de hypotheek naar BLG wonen verliep soepel. Toen de hypotheek rond was kreeg ik een persoonlijk telefoontje van BLG wonen, wij werden welkom geheten en er was een gesprekje daarnaast werd er verteld hoe en wanneer de hypotheek afgeschreven zou worden en waar je alle gegevens kan vinden en hoe BLG wonen je kan benaderen. Ik zeg top! Waar vindt je dit nog? Ik was echt heel aangenaam verrast! Zo zou het bij alles moeten zijn! BLG wonen dank jullie wel voor het warme welkom!

Arianne van der Werf-Domen
9/10
24-11-2020

Warm welkom, duidelijke, overzichtelijke offerte

Al is een nieuwe hypotheek een zakelijke overeenkomst voelt het erg fijn om in een persoonlijk gesprek welkom geheten te worden. Een nieuw huis is een grote stap in het leven, financieel de grootst uitgave wat je ooit hebt gedaan. Hier werden wij op fantastische wijze geholpen door onze advieseur en de duidelijk offerte van BLG wonen hielp erbij om het overzicht te hebben om de juist keuze te maken.

P. Keller
10/10
19-11-2020

Duidelijk advies

Onlangs contact gehad met BLG en advies gevraagd over de mogelijkheden van mijn verzekering. De medewerker nam alle tijd om mijn vraag te beantwoorden en kwam met duidelijke adviezen.

Ruud
9/10
18-11-2020

Zeer klantvriendelijk

BLG reageert snel, adequaat en zeer klantvriendelijk op gestelde vragen. Ik waardeer hun persoonlijke benadering enorm, de informatie is heel duidelijk en er gaat nauwelijks iets mis in de dienstverlening en in de communicatie.

Timo van Houdt
10/10
18-11-2020

Vriendelijk en kennis van zaken

Had een specifieke vraag over het verloop van extra aflossen wat ik doe. Antwoord was meteen duidelijk. Medewerker was zeer vriendelijk en ook kundig. Fijn om als klant bij BLG wonen te zijn.

Dhr. Schoonbrood.
9/10
17-11-2020

Ben erg tevreden en word altijd snel en goed geholpen

Ben goed en snel geholpen

Chris
9/10
17-11-2020

mooie hypotheek voor een bijzondere situatie

2e woning gekocht om deze samen te voegen met huidige woning. Hypotheek toch soepel verlopen

Eaglerotterdam
9/10
17-11-2020

Vriendelijk en accuraat!

Ik kreeg mijn vraag duidelijk en snel beantwoord.Hele vriendelijke geduldige medewerker en oprecht ook.

Nathalie
10/10
17-11-2020

BlLG wonen: zeker een aanrader!

Zoals elke keer krijgen we snelle reacties, duidelijke en begrijpelijke antwoorden en hulp op een heel vriendelijke manier!

Fam van Oudenallen
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.