129
BLG Wonen
8.4/10
1859 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
9/10
24-12-2020

Snel en accuraat!

Onlangs had ik contact met de BLG omdat ik een bankrekeningnummer wilde wijzigen. Ik wilde dit aanvankelijk telefonisch doen maar dat kon niet. In verband met wet op privacy werd mij dat duidelijk uitgelegd. Sterker nog, de medewerker had niet eens de mogelijkheid omdat te doen. Vervolgens werden mij 2 varianten aangeboden waarmee het wel zou kunnen. Daar heb ik er 1 van gekozen. Te allen tijde blijven jullie helder en duidelijk in jullie antwoorden tijdens een telefoongesprek. De serviceverlening ervaar ik als zeer goed!

Jan
10/10
22-12-2020

perfect , super laag rente en snel geregeld

na afloop rente periode , gaan shoppen voor een lage rente , hier bij BLG uitgekomen , via tussen persoon offerte aangevraagd, deze was er erg snel en voornamelijk erg duidelijk voor mij als leek , op deze offerte ingegaan en dat was ook razend snel geregeld , super

harry en ela
9/10
22-12-2020

BLG Denkt ook met de Ouderen mee.

De BLG had geen enkele moeite met een AOW inkomen en een klein Pensioentje om binnen 3 dagen tot een passende aanbieding te komen. Wat bij andere Banken niet mogelijk bleek; een Hyp. te halveren en de Lagere Lasten daarvan te koppelen aan het Huidige inkomen. Bleek dat bij de BLG geen probleem. Als je 31 jaar lang zonder problemen de lasten van veel hogere Hypotheek kon opbrengen (met soms veel hogere variabele rente's .) , was het nu niet mogelijk een 50% lagere Hyp. rond te krijgen. Was dat met de BLG geen enkel probleem. Binnen 3 dagen een passende offerte, mede door de accuraatheid van de plaatselijke tussenpersoon. Deze was iedere keer direct te bereiken. Niet de computer die tot 3 x vraagt om alle gegevens in te toetsen ETC. Gewoon weer normaal Persoonlijk contact. Dit bracht weer op de juiste tijd een hoop rust in tent.

H.P. Bruinenberg
8/10
22-12-2020

Top bank👌🏾

Vriendelijke behulpzame medewerkers. En als je een vraag heb krijg je snel antwoord terug

Anoniem
9/10
14-12-2020

Info omtrent extra aflossen en boete bij omzetting

Uiterst vriendelijk en correct geholpen, alle moeite genomen om de vragen gelijk telefonisch te beantwoorden gezien einde van het jaar.

Albert
9/10
14-12-2020

BLG : ik ben er tevreden mee

Geen eindeloos naar een bandje luisteren maar een vriendelijk persoon aan de telefoon. Op zich is dat tegenwoordig al bijzonder te noemen ! Er wordt geluisterd en meegedacht en een oplossing aangeboden. Klasse BLG, ga zo door en steek op deze manier de 'kop' boven het maaiveld van persoonlijke benadering uit.

Joke Veldh.
10/10
14-12-2020

klant is koning

Onlangs wilde ik op Mijn BLG inloggen maar omdat ik al een jaar niet meer had gekeken op deze site was ik mijn wachtwoord vergeten. De dame die ik aan de telefoon kreeg van BLG heeft mij heel fijn en erg leif en rustig geholpen. Ze was helder en gaf duidelijk aan hoe ik het beste te werk kon gaan. Wat een mooie bijkomstigheid was, was dat ze een hele prettige stem heeft.

Katja
9/10
11-12-2020

Vriendelijkheid en deskundigheid gaan hand in hand

De afgelopen tien jaar ben ik al een zeer tevreden klant van BLG. Nu mijn rentevaste periode afliep had ik wat vragen en ik wilde gebruik gaan maken van de BLG app. De dame die me telefonisch te woord stond loste in een mum van tijd de problemen op waar ik tegenaan liep. Hoewel BLG natuurlijk geen adviesfunctie heeft, was haar uitleg voor mij voldoende om een gefundeerde beslissing te nemen. Haar vriendelijkheid en deskundigheid waren beide lovenswaardig. De BLG is wat mij betreft zeker een aanrader!

H.M.Hofman-Boers
10/10
09-12-2020

BLG: een aanrader

Ik vroeg om info en die kreeg ik

Marlie
10/10
08-12-2020

Ik vind alles goed aan BLGwonen er is bijna niks verkeerds aan. En als passende titel zou ik zeggen “Vertrouwelijk”

Ik vind het helemaal mooi, niks meer aan doen het is perfect

Y.Celenk
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.