129
BLG Wonen
8.4/10
1712 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
9/10
27-05-2020

Zeer heldere en eenvoudige communicatie

Via hypotheekadviseur Viisi bij BLG Wonen terecht gekomen voor onze hypotheek. Met name de zeer heldere toelichting bij de hypotheekofferte steekt met kop en schouders boven mijn eerdere ervaringen bij andere banken uit. Ook de snelle communicatie in het algemeen is prettig. Het enige minpuntje van onze offerte was de extra kosten voor het verlengen van de hypotheek, om renteschommelingen op te vangen, die altijd in rekening wordt gebracht.

Bob Kars
9/10
27-05-2020

Tevreden met BLG wonen

Wij zijn zeer tevreden met onze hypotheek bij BLG WONEN

Familie Rozenboom BLG wonen
10/10
27-05-2020

Men weet waar ze mee bezig zijn. Klant gericht. Zakelijk tegelijk vriendelijk en geruststellend

Tot nu toe snel met de opbouw van ons dossier.

Toon en Hannie sluijs.
10/10
26-05-2020

BLG Wonen Goed in Hypotheken

Prettige medewerkers goed gesprek gehad. Heel betrokken en goede informatie gekregen. Prima ga zo door.

C & L B
8/10
25-05-2020

De medewerkers zijn vriendelijke. En oplossing gericht .

Zeer goed

Pg.van der zalm
8/10
24-05-2020

prima geregeld

Onze rente vaste periode liep af en wij hebben onze hypotheek overlaten sluiten naar een hypotheek van BLG wonen. Nooit geweten dat dit zo snel en makkelijk geregeld kon worden. Goede voorlichting, duidelijke uitleg, geen kleine lettertjes, prima rente voorstel, alle afspraken worden nagekomen en een vlotte afhandeling ondanks het feit dat de (hoofd) aanvrager een ZZP er was. Hoe makkelijk kan het zijn? Nou bij BLG wonen dus heel makkelijk! Wij zijn er in ieder geval super tevreden mee.

Auke en Cora van der Wal
9/10
20-05-2020

Zo geregeld

Dit was mijn eerste ervaring met het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek. Met BLG Wonen ging de communicatie erg makkelijk. De door hun geboden hypotheek sloot goed aan bij mijn situatie en alles was zo geregeld. Ik werd bijgestaan door een uitmuntende adviseur. Ik ben dan ook zeer tevreden over BLG Wonen en hun dienstverlening.

Hannah
9/10
20-05-2020

Dik tevreden!

Wij zijn sinds kort klant bij BLG Wonen. En ik kan niet anders zeggen, dan dat we heel tevreden zijn. Als allereerst wordt je persoonlijk welkom geheten via een telefoontje, daarin wordt ook de gang van zaken uitgelegd. Declaraties in een bouwdepot verliepen in onze situatie ook soepel en snel! Bij telefonisch contact wordt je ook altijd uiterst vriendelijk te woord gestaan.

M.Klijn
8/10
19-05-2020

Duidelijk en klantvriendelijk

Zeer snel en deskundig advies gegeven op de door mij gestelde vragen

Ronald
8/10
19-05-2020

BLG een goed idee.

Duidelijk, eenvoudig voor de klant en begrijpelijk.

Kees Hartog Kees Hartog
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.