129
BLG Wonen
8.4/10
1739 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
10/10
08-07-2020

Duidelijke informatie, direct bereikbaar.

Duidelijk antwoord op mijn vraag, en meteen bereikbaar. Erg fijn.

AA
1/10
07-07-2020

Mijn ervaring met BLG

Ik advieseer niemand om een leening bij BLG af te sluiten dit heeft mij heel veel tijd en stres bezorgt klantvriendelijkheid ontbreekt enorm, staat nauwelijks de klant te wordt!!

BLG Wonen
8/10
07-07-2020

Shuttles14%

Allemaal top geregeld

Eef hendrikx
9/10
07-07-2020

Mooie combinatie van vriendelijkheid en deskundigheid

Zoals altijd werd ik weer uitermate vriendelijk en deskundig geholpen.

René
9/10
04-07-2020

Snel vriendelijke uitleg

Ik was op zoek naar een aflosnota en binnen 5 minuten was mijn vraag opgepakt en afgehandeld. Consulent was vriendelijk en kundig

Annelies van der Vlis
9/10
02-07-2020

Goede uitleg

Goed

Piet B.
9/10
02-07-2020

BLG lost het voor u op!

Zeer goede service en vriendelijkheid is mijn ervaring met BLG Wonen. Hoop dat ze zo goed blijven!

Axel Werker
10/10
30-06-2020

Hypotheek overgesloten van ASR naar BLG

Wat een verademing van een partij die haast onbereikbaar en vooral ongeïnteresseerd is naar een sociale meedenkende club , aanrader !

D.C.
8/10
30-06-2020

goed vertoeven bij BLG

Via mijn plaatselijke informatie bureau kwam ik terecht bij BLG. Zij gaven mij een goede offerte en de begeleiding van het bemiddelingsbureau was correct en vrij snel. De afhandeling heeft iets langer geduurd dan gebruikelijk dat kwam mede door de Corona.

Hans Reterink
10/10
27-06-2020

Zeer tevreden over BLG Wonen

Er is zeer snel een hypotheekvoorstel aan ons gedaan op voor ons hele gunstige voorwaarden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over BLG Wonen!

Simone Volbeda
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.