129
BLG Wonen
8.4/10
1785 beoordelingen
186
Diensten
Selecteer
185
Producten
Selecteer
10/10
16-09-2020

Alles vlekkeloos verlopen. Nadien ook nog persoonlijk contact of er nog vragen zijn. Helemaal top!

Top!

Fam. Geboers
8/10
15-09-2020

Blijf bertrouwen hebben dat t uiteindelijk gaat lukken

Het was soms frustrerend hoe lang t allemaal heeft geduurd, we bleven vertrouwen hebben en gelukkig alles op tijd in orde gekomen

Faith
10/10
10-09-2020

BLG mensen van deze tijd

Mijn ervaring met BLG Wonen heb ik als zeer prettig ervaren. Vriendelijke mensen welke je duidelijke uitleg geven. Ze zijn heel goed bereik ook voor werkende mensen na kantooruren. De informative welke je ontvangt is zeer duidelijk over hoe de hypotheek is opgebouwd. Daarbij is het prettig zelf te kunnen inloggen om e.e.a. na te kijken.

Antoinette
8/10
10-09-2020

Cijfer BLG

Prima

Anoniem
7/10
10-09-2020

goed

goed

Johan
9/10
09-09-2020

Een passend dekseltje...

Een moeilijkere situatie waar geen overbruggingskrediet kon. Door de perfecte hulp en het meedenken van onze adviseur is het toch gelukt om onze droom te verwezenlijken!

W&J
10/10
09-09-2020

Meer dan prima geholpen

Ik belde met slechts 1 vraag omtrent de hypotheek maar gaandeweg het gesprek ontstonden bij mij nog meer vragen. Al deze vragen heb ik kunnen stellen en op alle vragen is een antwoord gekomen wat mij veel meer duidelijkheid gegeven heeft over mogelijkheden binnen onze hypotheek. Er werd meegedacht en advies gegeven. De medewerker nam ook ruim de tijd voor dit gesprek. Ik ben heel tevreden hierover !

JTA
10/10
08-09-2020

Top advies en kennis en kunde bij blg/ huiskamerhypotheken Uden Joep!!

Hypotheek afgesloten

Jürgen S
6/10
08-09-2020

Gewoon een hypotheek, niks meer niks minder

Weinig ervaring met blg. Krijg ondertussen al de vraag voor een review. Raar.

Jeroen
9/10
08-09-2020

Hypotheek op maat

Mijn ervaring met BLG wonen is zeer positief. De aanvraag van de hypotheek was binnen de kortste keren geregeld op een zeer accurate manier. Duidelijke communicatie met zeer betrokken tussenpersonen met kennis van zaken. Een sympathieke club met mensen die echt meedenken. Kortom een aanrader!

HJ Veenstra
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.