146
BOVAG Autoverzekering
8.2/10
1324 beoordelingen
8/10
15-09-2020

Goed

Goed

Verhoef
1/10
14-09-2020

Nvt

Zeer slecht

Nvt
9/10
14-09-2020

Nette, snelle en goede service

Voor het verzekeren van een nieuwe auto contact opgenomen met BOVAG Verzekeringen. Ik werd keurig geholpen. De medewerker was netjes, snel en vriendelijk. Binnen 5 minuten was het geregeld. Kortom; ik ben heel blij met de dienstverlening!

Jeroen Hoek
4/10
10-09-2020

niet hulpzaam

Ik ben aangeraakt door andere auto toen geparkeerd. BOVAG vraag mij om te zelf regel tegen ander partij, omdat ik ben gewoon met WA+ verzekering. Ik vind dit moet gedaan door Verzekering. Ik had veel moeite om dit zelf te regelen.

tedy
9/10
08-09-2020

Goede voorwaarden, vriendelijke medewerkers, goede prijs/kwaliteit

Na 7 jaar een leaseauto gereden te hebben vervielen bij diverse maatschappijen mijn schadevrije jaren. De medewerkers van Bovag dachten met me mee en kwamen met een goed voorstel, zodat ik niet weer als ‘beginnend bestuurder’ moest verzekeren

LW
8/10
07-09-2020

Keurig en zeer vriendelijk geholpen

Mijn ervaring met de BOVAG autoverzekering was uitstekend.

Maria Witte
8/10
05-09-2020

Zeer klantgericht

Fijn geholpen, professioneel en zeer klantgericht

Diana
10/10
04-09-2020

Snel correct prima prijs klantvriendelijk

Zeer vriendelijk

WimBrouwer
10/10
04-09-2020

vakkundig verzekerd.

De BOVAG autoverzekering biedt kwaliteit in voorwaarden en de daarbij behorende scherpe premie en de BOVAG service bij de maatschappij en BOVAG dealer.

E. Leeuwenburgh
9/10
02-09-2020

Als klant word je respectvol behandeld

Snelle en goede informatie, gevolgd door het onmiddellijk via de mail vastleggen van afspraken. Medewerkers nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen.

Paul van Leuven
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.