4
ANWB
8.6/10
18196 beoordelingen
184
Winkels
Selecteer
9/10
08-07-2020

Roermond, iedereen gezellig!

Vriendelijke medewerkster(s), vlot geholpen, gezellig.

Marcel
5/10
07-07-2020

Ontevreden platina lid

Er waren producten in de actie waarbij je als xtra korting kreeg aan de hand van het aantal jaren dat je lid was. Daar ik dat in eerste instantie niet wist heb ik in eerste instantie het volledige bedrag betaald. Ik vroeg nog of de medewerker mijn pasje wilde zien maar dat hoefde niet ivm de corona en aan alleen mijn postcode en huisnummer had de persoon genoeg. thuis gekomen kwam ik er achter dat ik teveel betaald had en ben de week erna terug gegaan. Ik moest toen mijn pas laten zien en daarna werd het teveel betaalde bedrag terug betaald. Hiervoor moest ik wel onnodige kosten maken zoals benzine en parkeer kosten. Als de medewerker gewoon mijn pasje had bekeken had er niets aan de hand geweest.

C. Dongelmans
9/10
07-07-2020

Beoordeling aankoop wandelschoenen.

Is wat mij betreft goed. Ben al eerder goed geholpen in Harderwijk.

Aad Koevoets, platina lid.
9/10
07-07-2020

Daar wil je nog wel eens terug komen.

verzorgd, prettig personeel

E.P.Fickweiler
8/10
07-07-2020

Prettige zaak

Snel en goed geholpen

John
8/10
07-07-2020

Prima geholpen

Prettig personeel

Theo
7/10
07-07-2020

Good care

I was very well attended by all the store staff, both at the information desk and at the cash desk. Very fast and satisfactory service. Good product offer. If I must say something not so good it's the excessive heat that was in the store.

Leonardo R.
8/10
07-07-2020

Winkel te klein

Ruimere winkel zou wenselijk zijn. Te weinig ruimte voor de 1,5 mrt regel en ook te weinig overzicht.

Roelien
10/10
07-07-2020

ANWB winkel warm aanbevolen.

Ik was op zoek naar een bermuda met een specifieke kleur. Deze vond ik in de ANWB winkel. Op advies van de medewerker de broek eerst nog wel even gepast. Dat was een prima advies. Ik kan de ANWB winkel in Leeuwarden en de medewerkers van deze winkel warm aanbevelen. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en klantgericht. Ook het assortiment was nog ruimschoots voorhanden.

A.A. Boll.
10/10
07-07-2020

Fijne winkel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Ook bij lastige vragen werd er samen met een collega gezocht naar de juiste antwoorden, met name betreffende buitenland reis en reis- en annuleringsverzekering.

Elizabeth
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.