173
Profile
9.2/10
6692 beoordelingen
185
Diensten
Selecteer
184
Vestigingen
Selecteer
10/10
18-11-2019

Prima en snelle service

De bandenwissel verliep weer snel. Onze ervaringen bij de concurrent zijn helaas niet zo goed. Bij Profile gaat het gelukkig wel altijd goed en snel. Dit komt ook doordat de banden gewoon opgeslagen liggen in de vestiging en niet in een bandenhotel.

Astrid
10/10
17-11-2019

Zeer goed

Goede service klantvriendelijk!

Peter
10/10
16-11-2019

Vakkundig en efficiënt

Reeds jaren klant bij Profile Purmerend. Ik waardeer de wijze waarop efficiënt gewerkt wordt. Op de afgesproken tijd wordt men ook meteen geholpen. Het advies bij aanschaf van nieuwe banden komt professioneel over, waarbij men beslist niet het gevoel krijgt dat de verkoop wordt opgedrongen. Ik kan deze vestiging van Profile van harte aanbevelen.

Hans Gompelman, Edam
10/10
15-11-2019

Goede betrouwbare service Betaalbare prijs

Ik kwam er toen ik in Barneveld woonde en werkte. Ben ff ergens anders geweest, waar mn nwe auto vandaan kwam. Was niet tevreden over de service en niet herstelde auto klachten. Weer terug bij Profile, klachten opgelost. Kosten.. hoort bij de service. Woon nu 8 jaar in Amersfoort en ben nog steeds trouwe klant van Profile Barneveld. Top bedrijf

Mvr. I.L.
8/10
15-11-2019

Vriendelijk en professioneel adres om je banden te laten verwisselen

Positief, gezellig, professioneel en scherp op te leveren service. Eigen foutjes worden direct opgemerkt en gecorrigeerd. Ik kom hier al jaren en ben heel tevreden

Katinka
10/10
15-11-2019

Bandenwissel klaar terwijl u wacht

Binnen 20 minuten terwijl ik genoot van een kop koffie waren mijn vier zomerbanden vervangen door winterbanden precies op tijd volgens afspraak.

Jan Slaats
10/10
15-11-2019

Prefecte profile vestiging

Zeer correcte en vriendelijk behandeling. De afhandeling was erg goed en ik voelde mij prima goed en snel en vooral deskundig geholpen

Hans Berendsen
10/10
15-11-2019

Vriendelijker wordt het niet!

De medewerkers bij Profile Ridderkerk zijn geweldig behulpzaam en klantvriendelijk. Niets is teveel en ze denken met je mee.

Jules
10/10
15-11-2019

Service kwaliteit

Op een makkelijke manier een afspraak gepland. Direct een bevestiging gekregen. Herinnering mail voor het bezoek per computer. Correcte ontvangst bij het filiaal en een kwalitatief goede afwerking van de bandenwissel met advies over de profielstaat van de banden.

Cor Hak
10/10
15-11-2019

Profile profiel, makkelijk en snel!

Goede duidelijke afspraken te maken. Snelle en goede service! Denken mee qua veiligheid zoals voldoende profiel voor de banden in winter- en zomerseizoen.

Pim Janssen
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.