173
Profile
9.4/10
3765 beoordelingen
185
Diensten
Selecteer
184
Vestigingen
Selecteer
10/10
29-05-2020

Top service

Wij komen hier al jaren. Goede service en vriendelijk personeel. Vooraf bellen ze als het nodig is de kosten door voor een reparatie. Van mij krijgen ze een dikke 10.

Erwin
10/10
29-05-2020

Volle tevredenheid

Al jaren klant en de deskundigheid van de monteurs is top, daarnaast altijd vriendelijk en bereid goed te informeren.

R Siereveld
10/10
28-05-2020

Snel, goedkoop, geen praatjes

Goed overleg, geen extra onnodige dingen uitgevoerd

Anneke
10/10
28-05-2020

Snelle en goede service

Auto gebracht voor een apk. Netjes gebeld over wat er moest gebeuren en wat het ongeveer zou kosten. De auto zou eigenlijk de volgende dag pas klaar zijn maar omdat ik hem weer zo snel mogelijk nodig had regen ze het nog op dezelfde dag klaar. Top service

Meneer de Lint
10/10
28-05-2020

Super service en klantvriendelijkheid

Ik rijd graag helemaal naar Alphen om hier mijn banden te laten verwisselen/onderhoud.

Mike van den Bos
10/10
28-05-2020

Klantvriendelijke benadering

Verscheidene jaren kom ik er nu en mijn ervaring met hen is telkens zéér positief. Vlotte afhandeling bij inleveren auto voor service, er word gebeld wat de kosten zijn, en eventuele meerkosten door onvoorziene defecten o.i.d. die zijn geconstateerd, worden ook meteen doorgebeld. Dus achteraf gen verrassingen.

Wolf
8/10
27-05-2020

Top service en vakkundig werk!

Kleine beurt gehad voor mijn auto en super tevreden

Pieter
10/10
27-05-2020

Goed en vriendelijk geholpen

De monteur had een aantal dingen gevonden, maar verwees mij door naar de dealer. De monteur is ongeveer drie kwartier bezig geweest en er zijn geen kosten in rekening gebracht. Super service!

Van Veen
10/10
27-05-2020

Locatie Wateringen is top!

Heb een grote beurt aangevraagd en los nog een aantal problemen. Tussendoor werd ik gebeld met de info over wat er gedaan kon worden aan de problemen. Alles is zeer goed opgelost zonder dat ik daar weer extra bergen geld voor kwijt was. Ze denken mee en zijn zeer deskundig met het behandelen van genoemde problemen.

Jacky Vanderkroft
10/10
27-05-2020

het kan niet maar lukt toch

Ik had een bandenwissel afspraak gemaakt on line. Datum en tijd stonden open en die heb ik geboekt. Echter, de banden waren er op de bewuste dag nog niet, maar Tina van de receptie heeft alles geprobeerd om de banden alsnog op de vestiging te krijgen. En dat lukte, dus geen nieuwe afspraak maar toch op tijd geholpen. Erg fijn.

Ton
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.