173
Profile
9.5/10
4581 beoordelingen
185
Diensten
Selecteer
184
Vestigingen
Selecteer
10/10
25-11-2020

Uitstekende service voor niets

Prima geholpen en ondanks dat ik de banden ergens anders gekocht had een prima service gekregen voor niets

George
10/10
25-11-2020

Bedrijf met vakkundige medewerkers

Bij dit bedrijf wordt je eerlijk, vriendelijk en snel geholpen. Krijgen van mij dikke pluspunten.

Ger
10/10
25-11-2020

Zeer kundig en vriendelijk personeel!

Zeer goede ervaringen in alle opzichten!

Ine van der Heijde
2/10
25-11-2020

Slechte ervaring

Slechte ervaring gehad in de vestiging Helmond. De medewerker is grof gebekt en zeer onprofessioneel, wij komen hier dan ook NOOIT meer!

Anoniem
10/10
25-11-2020

Een geoliede machine.

Sinds 1978 kom ik als klant bij de firma Nooteboom, nu deel van de Profile-groep, voor banden etc. Altijd met heel goede ervaring. Vriendelijke ontvangst, prettig personeel, veel bekende gezichten en prima service tegen een prima prijs!

C.Corver
10/10
25-11-2020

wissel winterbanden

Was weer prima geregeld, afspraak online gemaakt, keurige herinnering gekregen en supersnel en vakkundig gedaan

Toon Adriaanse.
10/10
25-11-2020

Super snel en klantgericht

Ondanks dat de agenda voor november al vol stond, werd toch de moeite genomen om mijn bandenwissel ertussen te krijgen. De bandenwissel heeft slechts 20 minuten geduurd en Profile nam daarnaast de moeite om mijn ruitenwisservloeistof bij te vullen en m'n olie te controleren. Top service!

Anne
8/10
24-11-2020

Netjes en snel. Prima!

Netjes en snel. Prima!

Berg
10/10
24-11-2020

Komen afspraak na en zijn op tijd klaar

Prima

Frank
10/10
24-11-2020

Betrouwbare service.

Ik kom al jaren bij deze vestiging ben altijd weer met een tevreden gevoel naar huis gegaan.

Hans N.
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.