173
Profile
9.2/10
7107 beoordelingen
185
Diensten
Selecteer
184
Vestigingen
Selecteer
2/10
13-02-2020

APK - verzonnen mankementen.

APK keuring laten doen. Er was van alles mis wat later onzin bleek te zijn.

Anoniem
10/10
12-02-2020

Te saai voor woorden, maar in alles echt een dikke 10!!!!

Profile Kersten in Overschie is zo'n vestiging waarvan je na hun hulp buiten staat en je echt totaal niets weet te verzinnen wat beter zou kunnen. Elke keer ben ik daar weer van onder de indruk. Ze snappen het gewoon. Lekker zo door blijven gaan!

Richard Druppers
10/10
12-02-2020

Goede en snelle service

Alles duidelijk gecommuniceerd en geen onverwachte verrassingen

Willy Jaheruddin
8/10
12-02-2020

Prima ervaring

Zoals gewoonlijk mijn auto voor een beurt bij Profile gebracht. In dit geval voor een A.P.K. beurt. De service,klantvrienelijkheid,koffie en deskundigheid is prima. Ik blijf in ieder geval terug komen.

Wil
10/10
12-02-2020

Groot onderhoud

Professionele service Aardig en vriendelijk personeel

Arkadiusz
10/10
12-02-2020

Zo moet het!

Makkelijk een afspraak maken, snel aan de beurt. Netto ontvangst, korte tijden. Keurig uitgelegd en duidelijke factuur. Veel betere ervaringen als bij de dealer. Kortom, zo moet het!

Rob van Nieuwkerk
10/10
11-02-2020

Zeer klantvriendelijk en gedegen kennis van zaken.

Uitstekend.

Kees
10/10
11-02-2020

Geweldig advies

Vriendelijk en staan je goed te woord leggen alles goed uit

Kit
10/10
11-02-2020

Nette zaak en eerlijk personeel

APK keuring gedaan Afspraak maken was makkelijk online geregeld. Personeel heeft netjes hun werk gedaan en met mij overlegd over enkele mankementen en een offerte voor gemaakt. Verder een nette zaak. Je kan daar rustig op je auto wachten. Er is gratis wifi / koffie / thee en ook een WC.

P. Ali
10/10
10-02-2020

Snel en vakkundig geholpen

Zonder afspraak werd ik meteen geholpen en het probleem werd adequaat geholpen. Vriendelijke medewerkers

Jan over de Linden
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.