173
Profile
9.4/10
4210 beoordelingen
185
Diensten
Selecteer
184
Vestigingen
Selecteer
10/10
15-09-2020

Goede service en niet duur

Profile lost alles altijd goed op, vriendelijk en goedkoop en vertrouwd adres, ze zullen je nooit een poot uittrekken.

Marijke Karsten
10/10
15-09-2020

Gewoon goed!

Ze leveren de service zoals afgesproken: snel, deskundig en betaalbaar!

Lemsom
10/10
15-09-2020

Probleem oplossing

Zeer goede ervaring met een probleem oplossen. Erg eerlijk en betrouwbaar ! Ik raad iedereen aan om naar profile te gaan !

Hans van de Wetering
10/10
15-09-2020

Prima service

Uiterst fijne autoservice

Nada Boeyink
8/10
15-09-2020

Goede service en denkt met je mee.

Heb mijn banden met een Hunter machine laten balanceren. Dit omdat er nog een trilling in de auto zat. Nu is de trilling voor 97% weg. Hier kan ik goed mee leven.

Henny
10/10
15-09-2020

goede service

goede service zijn erg klantvriendelijk en goed en snel geholpen

frieda lorse
10/10
15-09-2020

Altijd vriendelijk, professioneel en eerlijk

Klantgericht te werk, vriendelijk in omgang en deskundig in handelen

Onno
10/10
15-09-2020

perfecte service

makkelijk online afspraak maken, prima op tijd begonnen, duidelijke uitleg en lekkere koffie

Onno
10/10
15-09-2020

Service en afhandeling

De snelheid en het geweldig advies zorgt ervoor dat ik al jaren bij Profile Tilburg kom.

Peter van Beurden
10/10
14-09-2020

Fijne communicatie

Hoewel ze vaak drukke roosters hebben, proberen ze zoveel mogelijk kleine reparaties toch dezelfde week nog te kunnen uitvoeren. Verder altijd duidelijke communicatie, voor, tijdens en na de reparatie(s). Daardoor kom je nooit voor verrassingen te staan en begrijp je als klant goed wat er precies is gedaan en waarom.

Pauline
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.