248
Keerpunt
7.2/10
107 beoordelingen
9/10
16-11-2020

goed

goed

LPD Techniek
10/10
11-11-2020

Goede ervaring gehad met Keerpunt.

Ben zeer tevreden over de dienstverlening door Keerpunt.

Salon De Spiegel en Welzijn
1/10
06-11-2020

Belabberd.

Ze zijn er vooral voor de werkgever. Doen er alles aan om je het leven zeur te maken en je werkgever te vertellen hoe hij sancties op kan leggen. Probeerde me te dwingen een vaststellingsovereenkomst te tekenen. Heb in 3 mnd 7 arbo artsen moeten bezoeken tot ze er 1 vonden die zei dat ik kon werken. Bizar! Dat zulke incompetente mensen nog mogen werken.

Katootje
8/10
06-11-2020

Aanrader

Zeer hulp behoevend en probleem oplossend

La Compagnie Peter van Uden
4/10
06-11-2020

belazerd

ik heb het gevoel dat ik mede door keerpunt nu geen werk meer heb

ron
1/10
06-11-2020

een hopeloze organisatie

uitermate onprofessioneel, niet betrokken bij de casus, niet behartigen van belangen van zowel werknemer als werkgever

Astrid Mertens-de Jong
8/10
01-10-2020

Goed

Goed

Dennis Van gelderen
9/10
30-09-2020

Begripvolle deskundigheid

Wegens onervarenheid met de ziektewet (1e keer na meer dan 30 jaar te hebben gewerkt) en door ziekteproces aangenaam begeleidt met begrip voor de situatie.

Marisca
8/10
28-09-2020

Goede ondersteuning bij verzuim

Keerpunt ondersteunt met informatie, adviezen en interventies in zowel het eerste als het tweede ziektejaar.

Mandy Jansen van Velsen
7/10
28-09-2020

Voor een klein bedrijf als het onze, vond ik het veel werk aan onze kant. Ik snap dat er wettelijke verplichtingen zijn, maar de portal kan daarin wel beter voorzien.

Prima

Dhr Verweij
Belangrijke melding voor Internet Explorer!

Om te blijven voldoen aan de nieuwste beveiligingseisen is het noodzakelijk dat we bij het ontwikkelen van Klantenthousiasme.nl gebruik maken van de nieuwste methodes op het gebied van softwareontwikkeling. Microsoft heeft aangegeven dat Internet Explorer niet meer wordt ondersteund. Klantenthousiasme.nl zal daarom niet optimaal werken in Internet Explorer. Voor een ultieme ervaring raden wij u aan te kiezen voor browsers als Google Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.